Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Анализ биологической ценности творожных изделий с зерновыми ингредиентами Analysis of the biological value of cheese curd product with grain ingredients |
|
Creator |
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А. Onopriychuk, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
біологічна цінність
биологическая ценность biological value сиркові вироби творожные изделия cheese products зернові інгредієнти зерновые ингредиенты grain ingredients амінокислотний склад аминокислотный состав amino acid composition екструзія экструзия extrusion солодорощення солодорощення solodoroschennya іонообмінна хроматографія ионообменная хроматография ion exchange chromatography |
|
Description |
Визначено амінокислотний склад нових сиркових виробів із зерновими інгредієнтами та збалансованість амінокислотного складу білків. Введення зернових добавок у молочну основу дає змогу замінити частину білка тваринного походження рослинним, не погіршуючи при цьому якість готових виробів. Розроблені сиркові вироби із зерновими інгредієнтами мають вищу біологічну цінність у порівнянні з традиційними, володіють дієтичними та профілактичними властивостями та розширюють асортимент продуктів на молочно-білковій основі.Определены аминокислотный состав новых творожных изделий с зерновыми ингредиентами и сбалансированность аминокислотного состава белков. Введение зерновых добавок в молочную основу позволяет заменить часть белка животного происхождения растительным, не ухудшая при этом качество готовых изделий. Разработаны творожные изделия с зерновыми ингредиентами имеют высокую биологическую ценность по сравнению с традиционными, обладают диетическими и профилактическими свойствами и расширяют ассортимент продуктов на молочно-белковой основе.Determined the amino acid composition of new products from cheese curd grain ingredients and balanced amino acid composition of proteins. Putting cereal in milk-based supplements you can replace some animal protein with vegetable without compromising the quality finished products. Designed marmot products from cereal ingredients have a higher biological value than traditional, have dietary and preventive properties and extend the range of products on milk protein basis.
|
|
Date |
2013-04-05T07:16:19Z
2013-04-05T07:16:19Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Онопрійчук, О. О. Аналіз біологічної цінності сиркових виробів із зерновими інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Таврійський науковий вісник. – 2008. – № 56. — С. 139-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7324 |
|
Language |
other
|
|