Запис Детальніше

Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою
Технология сгущенного молочного продукта с орехово-яблочной пастой
Technology of condensed milk product with nut and apple paste
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject згущений молочний продукт
сгущенный молочный продукт
condensed milk products
горіхово-яблучна паста
орехово-яблочная паста
apple-nut pasta
раціональна масова частка
рациональная массовая доля
rational mass fraction
 
Description Розроблено технологію згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою, що передбачає паралельну підготовку молочної основи та горіхово-яблучної пасти. Експериментально встановлено, що раціональна масова частка внесення горіхово-яблучної пасти становить 38-40 % від маси згущеної молочної основи.
Разработана технология сгущенного молочного продукта с орехово-яблочной пастой, что предполагает параллельную подготовку молочной основы и орехово-яблочной пасты. Экспериментально установлено, что рациональная массовая доля внесении орехово-яблочной пасты составляет 38-40% от массы сгущенной молочной основы.
The technology of condensed milk product with nut and apple paste is developed, which provides a parallel preparation of milk-based and nut-apple paste. It is determined that experimentally rational mass fraction making nut and apple paste is 38-40% of the mass of condensed milk base.
 
Date 2013-04-05T07:25:53Z
2013-04-05T07:25:53Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ,2013. - С. 111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7327
 
Language other