Запис Детальніше

Інноваційні технології морозива з цукрозамінниками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології морозива з цукрозамінниками
Инновационные технологии мороженого с сахарозаменителями
The innovative technologies of ice cream with sweeteners
 
Creator Туркова, Г. М.
Туркова, А. Н.
Turkova, G.
Туркова, Т. М.
Туркова, Т. Н.
Turkova, T.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
чорниця
черника
blueberries
соєвий білок
соевый белок
soy protein
 
Description Розроблено технологію морозива з натуральним цукрозамінником (фруктозою) та біологічно повноцінними рослинними інгредієнтами: соєвмісним білковим компонентом, чорницею, барбарисом та грушею. Використання у складі морозива з фруктозою соєвмісного білкового компоненту у поєднанні з чорницею дозволить збагатити біологічну цінність продукту. Поєднання молочної основи морозива з рослинними складовими (барбарис та груша) забезпечить збагачення готового продукту біологічно активними компонентами: каротиноїдами, пектиновими, дубильними і азотистими речовинами.
Разработана технология мороженого с натуральным сахарозаменителем (фруктозой) и биологически полноценными растительными ингредиентами: содержащем сою белковым компонентом, черникой, барбарисом и грушей. Использование в составе мороженого с фруктозой соевого белкового компонента в сочетании с черникой позволит обогатить биологическую ценность продукта. Сочетание молочной основы мороженого с растительными составляющими (барбарис и груша) обеспечит обогащения готового продукта биологически активными компонентами: каротиноидами, пектиновыми, дубильными и азотистыми веществами.
The technology of ice cream with natural sweeteners (fructose) and biological value of herbal ingredients: containing soy protein component, blueberries, barberry and pear is developed. Use in ice cream with fruit soy protein component in combination with blueberries will enrich the biological value of the product. The combination of ice cream milk-based with herbal ingredients (barberry and pear) is provide enrichment of the finished product of biologically active components: carotenoids, pectin, tannins, and nitrogenous substances.
 
Date 2013-04-05T07:29:21Z
2013-04-05T07:29:21Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Туркова, Г. М. Інноваційні технології морозива з цукрозамінниками / Г. М. Туркова, Т. М. Туркова, Т. Г. Осьмак // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, Київ, 20–21 березня 2013 р. - Київ, 2013. - С. 99-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7329
 
Language other