Запис Детальніше

Удосконалення процесу екстрагування у технології морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення процесу екстрагування у технології морозива
Совершенствование процесса экстрагирования в технологии мороженого
The iimprovements of the extraction process ice cream technology
 
Creator Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
віброекстрагування
виброэкстрагирования
vibration extraction
рослинний екстракт
растительный экстракт
plant extract
 
Description Традиційне періодичне твердофазне екстрагування у виробництві морозива здійснюють у ваннах тривалої пастеризації (мацерація), проте даний спосіб характеризується рядом недоліків. Найбільш перспективним у цьому відношенні є екстрактор з вібраційною системою перемішування, що забезпечує належні інтенсивні гідродинамічні умови протікання процесу, наближає активну поверхню взаємодіючих фаз до 100 % та повністю виключає ефект екранування поверхні твердих часточок.
Традиционное периодическое твердофазная экстракция в производстве мороженого осуществляется в ваннах длительной пастеризации (мацерация), однако данный способ характеризуется рядом недостатков. Наиболее перспективным в этом отношении есть экстрактор с вибрационной системой перемешивания, что обеспечивает надлежащие интенсивные гидродинамические условия протекания процесса, приближает активную поверхность взаимодействующих фаз до 100% и полностью исключает эффект экранирования поверхности твердых частиц.
Traditional intermittent Solid Phase Extraction in ice cream production is carried out in a long bath pasteurization (maceration), but this method is characterized by several shortcomings. The most perspective in this regard is the extractor from vibrational mixing system, which ensures proper intense hydrodynamic conditions of the process, brings the active surface of the interacting phases to 100% and completely eliminates the effect of shielding the surface of solid particles.
 
Date 2013-04-05T07:31:59Z
2013-04-05T07:31:59Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Гулак, О. В. Удосконалення процесу екстрагування у технології морозива / О. В. Гулак, Г. Є Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7330
 
Language other