Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів
Использование экстрактов бобовых культур в технологии кисломолочных продуктов Using the extracts of legumes in the technology of dairy products |
|
Creator |
Яценко, С. С.
Яценко, С. С. Yatsenko, S. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. |
|
Subject |
молочні продукти
молочные продукты dairy products бобові культури бобовые культуры legumes рослинні екстракти растительные экстракты herbal extracts |
|
Description |
Перспективним напрямком у розвитку сучасної молокопереробної промисловості є створення комбінованих продуктів із застосуванням рослинних екстрактів. Бобові культури мають високу харчову та біологічну цінність, являють собою природне джерело рослинного білку, харчових волокон, тіаміну, нікотинової кислоти, кальцію та заліза. Отже, з бобовими організм отримує всі необхідні речовини. Перспективным направлением в развитии современной молокоперерабатывающей промышленности является создание комбинированных продуктов с применением растительных экстрактов. Бобовые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, представляют собой естественный источник растительного белка, пищевых волокон, тиамина, никотиновой кислоты, кальция и железа. Итак, с бобовыми организм получает все необходимые вещества. The perspective direction in the development of the modern dairy industry is the creation of combined products with the use of plant extracts. Legumes that have a high nutritional and biological value, are a natural source of vegetable protein, dietary fiber, thiamin, niacin, calcium and iron. So, with legume body gets all the necessary materials. |
|
Date |
2013-04-05T08:49:40Z
2013-04-05T08:49:40Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Яценко, С. С. Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів / С. С. Яценко, А. Г. Пухляк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7337 |
|
Language |
other
|
|