Запис Детальніше

Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів
Использование экстрактов бобовых культур в технологии кисломолочных продуктов
Using the extracts of legumes in the technology of dairy products
 
Creator Яценко, С. С.
Яценко, С. С.
Yatsenko, S.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
 
Subject молочні продукти
молочные продукты
dairy products
бобові культури
бобовые культуры
legumes
рослинні екстракти
растительные экстракты
herbal extracts
 
Description Перспективним напрямком у розвитку сучасної молокопереробної промисловості є створення комбінованих продуктів із застосуванням рослинних екстрактів. Бобові культури мають високу харчову та біологічну цінність, являють собою природне джерело рослинного білку, харчових волокон, тіаміну, нікотинової кислоти, кальцію та заліза. Отже, з бобовими організм отримує всі необхідні речовини.
Перспективным направлением в развитии современной молокоперерабатывающей промышленности является создание комбинированных продуктов с применением растительных экстрактов. Бобовые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, представляют собой естественный источник растительного белка, пищевых волокон, тиамина, никотиновой кислоты, кальция и железа. Итак, с бобовыми организм получает все необходимые вещества.
The perspective direction in the development of the modern dairy industry is the creation of combined products with the use of plant extracts. Legumes that have a high nutritional and biological value, are a natural source of vegetable protein, dietary fiber, thiamin, niacin, calcium and iron. So, with legume body gets all the necessary materials.
 
Date 2013-04-05T08:49:40Z
2013-04-05T08:49:40Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Яценко, С. С. Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів / С. С. Яценко, А. Г. Пухляк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7337
 
Language other