Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла
Подбор дрожжей для сбраживания сыроватко-солодового сусла Selection the yeasts for fermentation of whey-malt wort |
|
Creator |
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А. Krasulya, O. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
дріжджі
дрожжи yeast солод солод malt сусло сусло mash ферментація ферментация fermentation |
|
Description |
Метою роботи був підбір дріжджів для зброджування сусла приготовленого з відновленої суміші. Співвідношення сухого солоду до сироватки — 1:2. Для ферментації сусла обрано як сахароміцети, так і лактозозброджувальні раси дріжджів, а саме Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K. Целью работы был поиск дрожжей для сбраживания сусла приготовленного из восстановленной смеси. Соотношение сухого солода к сыворотке - 1:2. Для ферментации сусла выбраны как сахаромицеты, так и лактозосбраживанные расы дрожжей, а именно Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K. The purpose of the work was to find the yeast for fermentation mash that prepared from a reconstituted mixture. The ratio of dry malt to serum - 1:2. To ferment the wort are selected the saccharomyces and laktozosbrazhivannye race yeast, namely Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K. |
|
Date |
2013-04-05T08:52:07Z
2013-04-05T08:52:07Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Красуля, О. О. Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла / О. О. Красуля, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338 |
|
Language |
other
|
|