Запис Детальніше

Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла
Подбор дрожжей для сбраживания сыроватко-солодового сусла
Selection the yeasts for fermentation of whey-malt wort
 
Creator Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject дріжджі
дрожжи
yeast
солод
солод
malt
сусло
сусло
mash
ферментація
ферментация
fermentation
 
Description Метою роботи був підбір дріжджів для зброджування сусла приготовленого з відновленої суміші. Співвідношення сухого солоду до сироватки — 1:2. Для ферментації сусла обрано як сахароміцети, так і лактозозброджувальні раси дріжджів, а саме Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K.
Целью работы был поиск дрожжей для сбраживания сусла приготовленного из восстановленной смеси. Соотношение сухого солода к сыворотке - 1:2. Для ферментации сусла выбраны как сахаромицеты, так и лактозосбраживанные расы дрожжей, а именно Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K.
The purpose of the work was to find the yeast for fermentation mash that prepared from a reconstituted mixture. The ratio of dry malt to serum - 1:2. To ferment the wort are selected the saccharomyces and laktozosbrazhivannye race yeast, namely Saccharomyces casei, Saccharomyces cerevisiae M-5, Kluyveromyces lactis 2452, Kluyveromyces lactis 469, Saccharomyces lactis 95, Zygosaccharomyces lactis 868-K.
 
Date 2013-04-05T08:52:07Z
2013-04-05T08:52:07Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Красуля, О. О. Підбір дріжджів для зброджування сироватко-солодового сусла / О. О. Красуля, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнародна науково-технічна конференція, 20-21 березня 2013 р. : тези доповідей. - 2013. - С. 86.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7338
 
Language other