Запис Детальніше

Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному
Исследование особенностей вымораживания воды в мороженом молочном
The research of freezing water in milk ice cream
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
вологозв’язувальна сировина
влагосвязующее сырье
moisture binder materials
кріоскопічні температурм
криоскопические температуры
cryoscopic temperature
фризерування
фрезеровавание
milling
 
Description З метою запобігання виникненню грубокристалічної структури було досліджено характер льдоутворення у морозиві молочному різного хімічного складу. Доведено доцільність застосування у складі морозива вологозв’язувальної сировини – плодоовочевих пюре та зернових інгредієнтів. Підтверджено, що найбільш ефективно вода виморожується у процесі фризерування сумішей у температурному діапазоні–5…–6 ºС та при подальшому охолодженні м’якого морозива до температури –10 ºС.
С целью предотвращения возникновения грубокристаличнои структуры были исследованы характер льдоутворення в мороженом молочном различного химического состава. Доказана целесообразность применения в составе мороженого вологозвьязувальнои сырья - плодоовощных пюре и зерновых ингредиентов. Подтверждено, что наиболее эффективно вода вымораживается в процессе фризерування смесей в температурном диапазоне-5 ... -6 º С и при дальнейшем охлаждении мягкого мороженого до температуры -10 º С.
In order to prevent brute crystal structure was studied nature ldoutvorennya in frozen dairy different chemical composition. The expediency use in ice cream wet bonding raw - fruit and vegetable purees and cereal ingredients. Confirmed that the most effective water wet bonding during milling the mixtures in the temperature range of-5 ... -6 º C and the subsequent cooling of the ice cream to a temperature of -10 º C.
 
Date 2013-04-05T08:46:54Z
2013-04-05T08:46:54Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному / Г. Є Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7336
 
Language other