Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному
Исследование особенностей вымораживания воды в мороженом молочном The research of freezing water in milk ice cream |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream вологозв’язувальна сировина влагосвязующее сырье moisture binder materials кріоскопічні температурм криоскопические температуры cryoscopic temperature фризерування фрезеровавание milling |
|
Description |
З метою запобігання виникненню грубокристалічної структури було досліджено характер льдоутворення у морозиві молочному різного хімічного складу. Доведено доцільність застосування у складі морозива вологозв’язувальної сировини – плодоовочевих пюре та зернових інгредієнтів. Підтверджено, що найбільш ефективно вода виморожується у процесі фризерування сумішей у температурному діапазоні–5…–6 ºС та при подальшому охолодженні м’якого морозива до температури –10 ºС. С целью предотвращения возникновения грубокристаличнои структуры были исследованы характер льдоутворення в мороженом молочном различного химического состава. Доказана целесообразность применения в составе мороженого вологозвьязувальнои сырья - плодоовощных пюре и зерновых ингредиентов. Подтверждено, что наиболее эффективно вода вымораживается в процессе фризерування смесей в температурном диапазоне-5 ... -6 º С и при дальнейшем охлаждении мягкого мороженого до температуры -10 º С. In order to prevent brute crystal structure was studied nature ldoutvorennya in frozen dairy different chemical composition. The expediency use in ice cream wet bonding raw - fruit and vegetable purees and cereal ingredients. Confirmed that the most effective water wet bonding during milling the mixtures in the temperature range of-5 ... -6 º C and the subsequent cooling of the ice cream to a temperature of -10 º C. |
|
Date |
2013-04-05T08:46:54Z
2013-04-05T08:46:54Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Дослідження особливостей виморожування води у морозиві молочному / Г. Є Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7336 |
|
Language |
other
|
|