Запис Детальніше

Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива
Особенности применения инвертных сиропов в технологии мороженого
Features of the application of invert syrup in the ice cream technology
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
сироп
сироп
syrup
інверсія
инверсия
inversion
 
Description Інвертні сиропи застосовують у технології морозива плодово-ягідного та ароматичного для часткової заміни цукру. Доведено, що ступінь заміни цукрози на інвертний цукор може бути розширений в діапазоні від 25 до 50 %. Також з’ясовано можливість застосування інвертного цукру при виробництві морозива на молочній основі із заміною цукрози до 75 %.
Инвертные сиропы применяются в технологии мороженого плодово-ягодного и ароматического для частичной замены сахара. Доказано, что степень замены сахарозы на инвертный сахар может быть расширен в диапазоне от 25 до 50%. Также выяснено возможность применения инвертного сахара при производстве мороженого на молочной основе с заменой сахарозы до 75%.
Syrup used in ice cream technology of fruit and aromatic partial replacement for sugar. It is shown that the degree of substitution of sucrose to invert sugar can be expanded to range from 25 to 50%. Also clarified the applicability of invert sugar in the manufacture of milk-based ice cream with the replacement of sucrose to 75%.
 
Date 2013-04-05T07:43:17Z
2013-04-05T07:43:17Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Поліщук, Г. Є. Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива / Г. Є. Поліщук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334
 
Language other