Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива
Особенности применения инвертных сиропов в технологии мороженого Features of the application of invert syrup in the ice cream technology |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream сироп сироп syrup інверсія инверсия inversion |
|
Description |
Інвертні сиропи застосовують у технології морозива плодово-ягідного та ароматичного для часткової заміни цукру. Доведено, що ступінь заміни цукрози на інвертний цукор може бути розширений в діапазоні від 25 до 50 %. Також з’ясовано можливість застосування інвертного цукру при виробництві морозива на молочній основі із заміною цукрози до 75 %. Инвертные сиропы применяются в технологии мороженого плодово-ягодного и ароматического для частичной замены сахара. Доказано, что степень замены сахарозы на инвертный сахар может быть расширен в диапазоне от 25 до 50%. Также выяснено возможность применения инвертного сахара при производстве мороженого на молочной основе с заменой сахарозы до 75%. Syrup used in ice cream technology of fruit and aromatic partial replacement for sugar. It is shown that the degree of substitution of sucrose to invert sugar can be expanded to range from 25 to 50%. Also clarified the applicability of invert sugar in the manufacture of milk-based ice cream with the replacement of sucrose to 75%. |
|
Date |
2013-04-05T07:43:17Z
2013-04-05T07:43:17Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Поліщук, Г. Є. Особливості застосування інвертних сиропів у технології морозива / Г. Є. Поліщук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334 |
|
Language |
other
|
|