Запис Детальніше

Удосконалення технології альбумінної маси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології альбумінної маси
Совершенствование технологии альбуминнои массы
Improving the technology of albumin mass
 
Creator Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject сироваткові білки
сывороточные белки
serum proteins
альбумінна маса
альбуминная масса
albumin weight
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
 
Description Одним із способів підвищення ефективності використання молочних ресурсів є комплексна і раціональна переробка молочної сироватки. Білки молочної сироватки мають підвищену здатність швидко розщеплюватись в кишково-шлунковому тракті, їх засвоюваність складає 98 %. Враховуючи високу біологічну цінність низьку вартість та технологічну придатність альбумінну масу можна розглядати як перспективну сировину для отримання повноцінних продуктів харчування.
Одним из способов повышения эффективности использования молочных ресурсов комплексная и рациональная переработка молочной сыворотки.
Белки молочной сыворотки обладают повышенной способностью быстро расщепляться в пищеварительном тракте, их усвояемость составляет 98%. Учитывая высокую биологическую ценность низкую стоимость и технологическую пригодность альбуминной массы можно рассматривать как перспективную сырье для получения полноценных продуктов питания.
One of the methods the improving the efficiency of dairy resources is complex and rational processing of whey. Whey protein have an increased ability to rapidly degraded in gastrointestinal, their absorption is 98%. Given the high biological value of low cost and technological suitability albumin mass can be regarded as promising materials for getting full of food.
 
Date 2013-04-05T07:38:24Z
2013-04-05T07:38:24Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Тимчук, А. В. Удосконалення технології альбумінної маси / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333
 
Language other