Удосконалення технології альбумінної маси
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології альбумінної маси
Совершенствование технологии альбуминнои массы Improving the technology of albumin mass |
|
Creator |
Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В. Tymchuk, A. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
сироваткові білки
сывороточные белки serum proteins альбумінна маса альбуминная масса albumin weight біологічна цінність биологическая ценность biological value |
|
Description |
Одним із способів підвищення ефективності використання молочних ресурсів є комплексна і раціональна переробка молочної сироватки. Білки молочної сироватки мають підвищену здатність швидко розщеплюватись в кишково-шлунковому тракті, їх засвоюваність складає 98 %. Враховуючи високу біологічну цінність низьку вартість та технологічну придатність альбумінну масу можна розглядати як перспективну сировину для отримання повноцінних продуктів харчування. Одним из способов повышения эффективности использования молочных ресурсов комплексная и рациональная переработка молочной сыворотки. Белки молочной сыворотки обладают повышенной способностью быстро расщепляться в пищеварительном тракте, их усвояемость составляет 98%. Учитывая высокую биологическую ценность низкую стоимость и технологическую пригодность альбуминной массы можно рассматривать как перспективную сырье для получения полноценных продуктов питания. One of the methods the improving the efficiency of dairy resources is complex and rational processing of whey. Whey protein have an increased ability to rapidly degraded in gastrointestinal, their absorption is 98%. Given the high biological value of low cost and technological suitability albumin mass can be regarded as promising materials for getting full of food. |
|
Date |
2013-04-05T07:38:24Z
2013-04-05T07:38:24Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Тимчук, А. В. Удосконалення технології альбумінної маси / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7333 |
|
Language |
other
|
|