Запис Детальніше

Кріоскопічна температура сумішей для виробництва морозива молочно-овочевого

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кріоскопічна температура сумішей для виробництва морозива молочно-овочевого
Криоскопическая температура смесей для производства мороженого молочно-овощного
Cryoscopic temperature of the mixtures for the production of milk - vegetable ice cream
 
Creator Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
 
Subject молочно-овочеве морозиво
молочно-овощное мороженое
milk - vegetable ice cream
гарбуз
тыква
pumpkin
кріоскопічна температура
криоскопическая температура
cryoscopic temperature
 
Description Методом термічного аналізу було досліджено температуру початку кристалізації води у сумішах для виробництва морозива молочно-овочевого на основі свіжого пюре із гарбуза та порошка із гарбуза конвективного сушіння. Встановлено кореляційну залежність зміни кріоскопічної температури молочно-овочевих сумішей від кількості овочевого компоненту. Доведено, що зниження цього показника відбувається пропорційно підвищенню вмісту сухих речовин гарбуза, у тому числі розчинного пектину.
Методом термического анализа было исследовано температуру начала кристаллизации воды в смесях для производства мороженого молочно-овощного на основе свежего пюре из тыквы и порошка из тыквы конвективной сушки. Установлено корреляционная зависимость изменения криоскопической температуры молочно-овощных смесей от количества овощного компонента. Доказано, что снижение этого показателя происходит пропорционально повышению содержания сухих веществ тыквы, в том числе растворимого пектина.
By the method of thermal analysis was investigated temperature the beginning of crystallization water in mixtures for dairy cream and vegetable-based sauce with fresh pumpkin and pumpkin powder convective drying. Correlation dependence of cryoscopic temperature milk and vegetable of the mixtures on the number of vegetable component. It is proved that the reduction of this indicator is proportionally increasing solids content pumpkins, including soluble pectin.
 
Date 2013-04-05T07:34:07Z
2013-04-05T07:34:07Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Згурський, А. В. Кріоскопічна температура сумішей для виробництва морозива молочно-овочевого / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей: матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7331
 
Language other