Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва
Моделирование элементов теплотехнологического комплекса сахарного производства Modeling of the elements of heating engineering complex of sugar production |
|
Creator |
Бойко, В. О.
Бойко, В. А. Boyko, V. |
|
Subject |
концентрація
математична модель теплообміні і масообміні процеси екстракція дифузія бурякова стружка температура екстрагент кристалізація вакуум-апарат циркуляція витрата пари моделі випарна установка математическая модель экстракция теплообменные и масообменные процессы диффузия свекловичная стружка температура екстрагент кристаллизация вакуум-аппарат циркуляция расход пара модели выпарная установка концентрація mathematic model extraction heat exchange and mass-transfer processes diffusion beet shaving temperature extract crystallization vacuum pan circulation flow of steam models multieffect evaporator concentration |
|
Description |
Виділено чинники впливу на процес тепломасообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. Розроблена методика може бути використана для вивчення та моделювання тепломасообмінних процесів, конфігурації теплового обладнання на стадії його розроблення, а також для оптимального автоматичного керування обладнанням під час експлуатації. Выделено факторы влияния на процесс тепломассообменна между сахарной стружкою и экстракционным веществом, предложено методику определения концентрации і температуры свекловичной стружки и диффузионного сока для наклонного диффузионного аппарата. Разработанная методика может быть использована для изучения и моделирования тепломассообменных процессов, конфигурации теплового оборудования на стадии его разработки, а также для оптимального автоматичного управления оборудованием во время эксплуатации. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and masstransfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle. Dependence of the flow of steam of batch-type vacuum pans equipped with mechanical circulator first product are defined, four characteristic periods of flow of steam are set, linear dependences of flow steam are calculated. |
|
Date |
2013-04-05T09:43:56Z
2013-04-05T09:43:56Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Бойко, В. О. Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва: автореф. дис... канд. тенх. наук: 05.14.06 / НУХТ. - К., 2012. - 23 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7343 |
|
Language |
other
|
|