Запис Детальніше

Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва
Моделирование элементов теплотехнологического комплекса сахарного производства
Modeling of the elements of heating engineering complex of sugar production
 
Creator Бойко, В. О.
Бойко, В. А.
Boyko, V.
 
Subject концентрація
математична модель
теплообміні і масообміні процеси
екстракція
дифузія
бурякова стружка
температура
екстрагент
кристалізація
вакуум-апарат
циркуляція
витрата пари
моделі
випарна установка
математическая модель
экстракция
теплообменные и масообменные процессы
диффузия
свекловичная стружка
температура
екстрагент
кристаллизация
вакуум-аппарат
циркуляция
расход пара
модели
выпарная установка
концентрація
mathematic model
extraction
heat exchange and mass-transfer processes
diffusion
beet shaving
temperature
extract
crystallization
vacuum pan
circulation
flow of steam
models
multieffect evaporator
concentration
 
Description Виділено чинники впливу на процес тепломасообміну між буряковою
стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення
концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого
дифузійного апарату.
Розроблена методика може бути використана для вивчення та моделювання
тепломасообмінних процесів, конфігурації теплового обладнання на стадії його
розроблення, а також для оптимального автоматичного керування обладнанням
під час експлуатації. Выделено факторы влияния на процесс тепломассообменна между сахарной
стружкою и экстракционным веществом, предложено методику определения
концентрации і температуры свекловичной стружки и диффузионного сока для
наклонного диффузионного аппарата.
Разработанная методика может быть использована для изучения и
моделирования тепломассообменных процессов, конфигурации теплового
оборудования на стадии его разработки, а также для оптимального автоматичного
управления оборудованием во время эксплуатации. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and masstransfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of
concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a
sloping diffusive vehicle.
Dependence of the flow of steam of batch-type vacuum pans equipped with
mechanical circulator first product are defined, four characteristic periods of flow of steam are set, linear dependences of flow steam are calculated.
 
Date 2013-04-05T09:43:56Z
2013-04-05T09:43:56Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Бойко, В. О. Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва: автореф. дис... канд. тенх. наук: 05.14.06 / НУХТ. - К., 2012. - 23 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7343
 
Language other