Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «ПСИХОЛОГІЯ» (Recommendations for writing course papers in "Psychology")

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «ПСИХОЛОГІЯ» (Recommendations for writing course papers in "Psychology")
 
Creator Матласевич , О. В. (О. Matlasevych)
Волошина, В. (V. Voloshyna)
 
Subject Методичні матеріали
Psychology
 
Description Методичні рекомендації призначені для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Психологія» і висвітлюють основні питання, пов’язані з написанням та оформленням курсової роботи. В методичних рекомендаціях наведено поетапну процедуру організації курсового дослідження, розкрито вимоги до структури курсової роботи, рекомендації щодо оформлення результатів досліджень студентів, порядок захисту курсової роботи, а також необхідні додатки. Крім того, методичні розробки містять вимоги до написання курсової роботи відповідно до міжнародного зразка APA (Американської Асоціації Психологів).
 
Publisher Видавництво Національного університету “Острозька академія”
 
Date 2012
 
Type Teaching Resource
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/1726/1/Metodichni.pdf
Матласевич , О. В. (О. Matlasevych) and Волошина, В. (V. Voloshyna) (2012) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «ПСИХОЛОГІЯ» (Recommendations for writing course papers in "Psychology"). [Teaching Resource]
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/1726/