Визначення структурно – механічних властивостей тіста для маффінів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення структурно – механічних властивостей тіста для маффінів
Определение структурно – механических свойств теста для маффинов Determination of structure and mechanical properties of dough for muffin |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Ковалевська, Є. І. Лазоренко, Н. П. Dorohovich, A. Kovalevska, Y. Lazorenko, N. Дорохович, А. Н. Ковалевская, Е. И. Лазоренко, Н. П. |
|
Subject |
маффін
пребіотик лактулоза реологічні властивості тіста маффин пребиотик лактулоза реологические свойства теста muffin prebiotic lactulose |
|
Description |
Досліджено структурно-механічні властивості маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. Наведено основні реологічні показники тістових мас маффінів. Исследованы структурно-механические свойства маффинов на основе сахара белого, установлено влияние сахарозаменителей фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства маффинов. Приведены основные реологические показатели тестовых масс маффинов Investigational structurally mechanical properties of maffin on the basis of sugar white, influence of sweeteners fructose is set and prebiotika laktulozi on structurally mechanical properties of maffiniv. The basic reologichni indexes of tistovikh the masses of maffiniv are resulted. |
|
Date |
2012-08-31T14:38:59Z
2012-08-31T14:38:59Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Дорохович А.М. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів / А.М.
Дорохович, Є.І. Ковалевська, Н.П. Лазоренко // Наукові праці Одеської національної академії
харчових технологій . – 2011. - Т.2, № 40 – С.156-160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2308 |
|
Language |
uk_UK
|
|