Запис Детальніше

Визначення структурно – механічних властивостей тіста для маффінів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення структурно – механічних властивостей тіста для маффінів
Определение структурно – механических свойств теста для маффинов
Determination of structure and mechanical properties of dough for muffin
 
Creator Дорохович, А. М.
Ковалевська, Є. І.
Лазоренко, Н. П.
Dorohovich, A.
Kovalevska, Y.
Lazorenko, N.
Дорохович, А. Н.
Ковалевская, Е. И.
Лазоренко, Н. П.
 
Subject маффін
пребіотик
лактулоза
реологічні властивості тіста
маффин
пребиотик
лактулоза
реологические свойства теста
muffin
prebiotic
lactulose
 
Description Досліджено структурно-механічні властивості маффінів на основі цукру білого, встановлено вплив цукрозамінників фруктози і пребіотика лактулози на структурно-механічні властивості маффінів. Наведено основні реологічні показники тістових мас маффінів.
Исследованы структурно-механические свойства маффинов на основе сахара белого, установлено влияние сахарозаменителей фруктозы и пребиотика лактулозы на структурно-механические свойства маффинов. Приведены основные реологические показатели тестовых масс маффинов
Investigational structurally mechanical properties of maffin on the basis of sugar white, influence of sweeteners fructose is set and prebiotika laktulozi on structurally mechanical properties of maffiniv. The basic reologichni indexes of tistovikh the masses of maffiniv are resulted.
 
Date 2012-08-31T14:38:59Z
2012-08-31T14:38:59Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Дорохович А.М. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів / А.М. Дорохович, Є.І. Ковалевська, Н.П. Лазоренко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій . – 2011. - Т.2, № 40 – С.156-160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2308
 
Language uk_UK