Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
Экструдирование зерна с добавлением овощных компонентов корма Grain extrusion with fodder vegetable’s components |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Улянич, І. Ф. Уляныч, И. Ф. Ulyanych, I. |
|
Subject |
екструзія
ячмінь кукурудза овочі картопля хімічний склад протеїн экструзия ячмень буряк овощи картофель химический состав протеин extrusion barley maize vegetables potatoes chemical composition protein кукуруза |
|
Description |
В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз. В статье наведена информация об экструдировании ячменя и кукурузы с овощами. Овощными компонентами были картофель, свекла, морковь, тыква и виноградные выжимки. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на химический и витаминный состав продукции. В статье есть результаты по экструдированию смесей и их анализ. In the article was produced information about barley and maize extrusion with vegetables. The vegetable’s components were potatoes, beet, carrot, pumpkin and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at chemical and vitamins composition of production. In the article was directed at results of extrusion compounds and its analysis. |
|
Date |
2013-01-25T14:10:35Z
2013-01-25T14:10:35Z 2012 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму / О. І. Шаповаленко, І. Ф. Улянич, О. О. Євтушенко // Зберігання і переробка зерна. – 2012. - № 11. – С. 62 – 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5624 |
|
Language |
uk_UK
|
|