Запис Детальніше

Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
Экструдирование зерна с добавлением овощных компонентов корма
Grain extrusion with fodder vegetable’s components
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Євтушенко, О. О.
Евтушенко, О. А.
Yevtushenko, O.
Улянич, І. Ф.
Уляныч, И. Ф.
Ulyanych, I.
 
Subject екструзія
ячмінь
кукурудза
овочі
картопля
хімічний склад
протеїн
экструзия
ячмень
буряк
овощи
картофель
химический состав
протеин
extrusion
barley
maize
vegetables
potatoes
chemical composition
protein
кукуруза
 
Description В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.
В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз. В статье наведена информация об экструдировании ячменя и кукурузы с овощами. Овощными компонентами были картофель, свекла, морковь, тыква и виноградные выжимки. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на химический и витаминный состав продукции. В статье есть результаты по экструдированию смесей и их анализ. In the article was produced information about barley and maize extrusion with vegetables.
The vegetable’s components were potatoes, beet, carrot, pumpkin and residue.
It was researched influence non-traditional raw materials at chemical and vitamins composition of production.
In the article was directed at results of extrusion compounds and its analysis.
 
Date 2013-01-25T14:10:35Z
2013-01-25T14:10:35Z
2012
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму / О. І. Шаповаленко, І. Ф. Улянич, О. О. Євтушенко // Зберігання і переробка зерна. – 2012. - № 11. – С. 62 – 63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5624
 
Language uk_UK