Запис Детальніше

Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
Теплофизические исследования сливочного масла, обогащенного порошком моркови
Thermal studies of butter enriched with powder carrots
 
Creator Вашека, О. М.
Вашека, О. Н.
Vasheka, O.
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
сливочное масло
buttter
порошок моркви
порошок моркови
carrot powder
диференціальна скануюча калориметрія
дифференциальная сканирующая калориметрия
Differential Scanning Calorimetry
 
Description Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено зміни, що протікають у жировій фазі вершкового масла, збагаченого порошком моркви в процесі його зберігання. Встановлено вплив добавки порошку моркви, отриманої способом холодного розпилювального сушіння, на процеси кристалізації гліцеридів. Методом диференциальной сканирующей калориметрии изучены изменения, протекающие в жировой фазе масла, обогащенного порошком моркови в процессе его хранения. Установлено влияние добавки порошка моркови, полученной способом холодной распылительной сушки, на процессы кристаллизации глицеридов.The method of differential scanning calorimetry study the changes occurring in the fat phase of butter-rich powder of carrots during storage. The effect of the addition of carrot powder, obtained by cold spray drying, the crystallization of glycerides.
 
Date 2013-04-08T06:49:51Z
2013-04-08T06:49:51Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Вашека, О. М. Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41). - С. 38 - 40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7350
 
Language other