Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
Теплофизические исследования сливочного масла, обогащенного порошком моркови Thermal studies of butter enriched with powder carrots |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Вашека, О. Н. Vasheka, O. Рашевська, Т. О. Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
сливочное масло buttter порошок моркви порошок моркови carrot powder диференціальна скануюча калориметрія дифференциальная сканирующая калориметрия Differential Scanning Calorimetry |
|
Description |
Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено зміни, що протікають у жировій фазі вершкового масла, збагаченого порошком моркви в процесі його зберігання. Встановлено вплив добавки порошку моркви, отриманої способом холодного розпилювального сушіння, на процеси кристалізації гліцеридів. Методом диференциальной сканирующей калориметрии изучены изменения, протекающие в жировой фазе масла, обогащенного порошком моркови в процессе его хранения. Установлено влияние добавки порошка моркови, полученной способом холодной распылительной сушки, на процессы кристаллизации глицеридов.The method of differential scanning calorimetry study the changes occurring in the fat phase of butter-rich powder of carrots during storage. The effect of the addition of carrot powder, obtained by cold spray drying, the crystallization of glycerides.
|
|
Date |
2013-04-08T06:49:51Z
2013-04-08T06:49:51Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вашека, О. М. Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41). - С. 38 - 40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7350 |
|
Language |
other
|
|