Запис Детальніше

Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)
Способ получения обогащенных сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями (№ 69202)
Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings (№ 69202)
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
 
Subject згущені молочні консерви
сгущенные молочные консервы
condensed canned milk
плодово-ягідний сироп
плодово-ягодный сироп
fruit and berry syrup
вітамінно-мінеральний комплекс
витаминно-минеральный комплекс
vitamin and mineral complex
 
Description Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту.
Способ получения обогащенных сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями, который предусматривает подготовку и сгущения пастеризованного молока с углеводным сиропом, охлаждение полученной сгущенной молочной основы, дополнительное внесение в процессе охлаждения плодово-ягодного сиропа, перемешивание, расфасовку готового продукта, отличается тем, что в плодово-ягодный сироп вносится витаминно-минеральный комплекс в количестве 0,3-0,35% от массы готового продукта.
Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.
 
Date 2013-04-08T06:51:45Z
2013-04-08T06:51:45Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент України на корисну модель № 69202, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11077; заявл. 16.09.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7351
 
Language other