Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)
Способ получения обогащенных сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями (№ 69202) Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings (№ 69202) |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Рябоконь, Н. В. Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. |
|
Subject |
згущені молочні консерви
сгущенные молочные консервы condensed canned milk плодово-ягідний сироп плодово-ягодный сироп fruit and berry syrup вітамінно-мінеральний комплекс витаминно-минеральный комплекс vitamin and mineral complex |
|
Description |
Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Способ получения обогащенных сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями, который предусматривает подготовку и сгущения пастеризованного молока с углеводным сиропом, охлаждение полученной сгущенной молочной основы, дополнительное внесение в процессе охлаждения плодово-ягодного сиропа, перемешивание, расфасовку готового продукта, отличается тем, что в плодово-ягодный сироп вносится витаминно-минеральный комплекс в количестве 0,3-0,35% от массы готового продукта. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product. |
|
Date |
2013-04-08T06:51:45Z
2013-04-08T06:51:45Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 69202, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11077; заявл. 16.09.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7351 |
|
Language |
other
|
|