Запис Детальніше

Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)
Способ получения крема на основе сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями (№ 69307)
Method of producing cream from condensed milk canned with fruit and berry fillings (№ 69307)
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
 
Subject згущені молочні консерви
сгущенные молочные консервы
condensed canned milk
плодово-ягідний сироп
плодово-ягодный сироп
fruit and berry syrup
пектин
пектин
 
Description Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, внесення у згущену охолоджену молочну основу плодово-ягідного сиропу, доза якого складає 13-18 % від маси готового продукту, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп підігрівається до температури близько (80-85)оС, до нього вноситься 1-2% пектину від маси готового продукту, суміш перемішується, охолоджується до (20-25)оС, витримується 3-5 хв.
Способ получения крема на основе сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями предусматривает подготовку и сгущения пастеризованного молока с углеводным сиропом, охлаждение полученной сгущенной молочной основы, внесение в сгущенную охлажденную молочную основу плодово-ягодного сиропа, доза которого составляет 13-18% от массы готового продукта, перемешивание, расфасовку готового продукта, отличается тем, что в плодово-ягодный сироп подогревается до температуры около (80-85) ° С, к нему вносится 1-2% пектина от массы готового продукта, смесь перемешивается, охлаждается до (20 - 25) С, выдерживается 3-5 мин.
Method of producing cream from condensed milk canned fruit and berry fillings provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk-based introduction to the cooled condensed milk-based fruit and berry syrup, a dose which is 13-18% of the weight of the product mixing, packing the finished product, which is characterized by the fact that fruit and berry syrup is heated to a temperature of about (80-85) ° C, it entered pectin 1.2% by weight of the finished product, the mixture is stirred, cooled to (20 - 25) C, aged for 3-5 minutes.
 
Date 2013-04-08T06:52:56Z
2013-04-08T06:52:56Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент України на корисну модель № 69307, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11904; заявл. 10.10.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352
 
Language other