Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69307)
Способ получения крема на основе сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями (№ 69307) Method of producing cream from condensed milk canned with fruit and berry fillings (№ 69307) |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Пухляк, А. Г. Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Рябоконь, Н. В. Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. |
|
Subject |
згущені молочні консерви
сгущенные молочные консервы condensed canned milk плодово-ягідний сироп плодово-ягодный сироп fruit and berry syrup пектин пектин |
|
Description |
Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, внесення у згущену охолоджену молочну основу плодово-ягідного сиропу, доза якого складає 13-18 % від маси готового продукту, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп підігрівається до температури близько (80-85)оС, до нього вноситься 1-2% пектину від маси готового продукту, суміш перемішується, охолоджується до (20-25)оС, витримується 3-5 хв. Способ получения крема на основе сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями предусматривает подготовку и сгущения пастеризованного молока с углеводным сиропом, охлаждение полученной сгущенной молочной основы, внесение в сгущенную охлажденную молочную основу плодово-ягодного сиропа, доза которого составляет 13-18% от массы готового продукта, перемешивание, расфасовку готового продукта, отличается тем, что в плодово-ягодный сироп подогревается до температуры около (80-85) ° С, к нему вносится 1-2% пектина от массы готового продукта, смесь перемешивается, охлаждается до (20 - 25) С, выдерживается 3-5 мин. Method of producing cream from condensed milk canned fruit and berry fillings provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk-based introduction to the cooled condensed milk-based fruit and berry syrup, a dose which is 13-18% of the weight of the product mixing, packing the finished product, which is characterized by the fact that fruit and berry syrup is heated to a temperature of about (80-85) ° C, it entered pectin 1.2% by weight of the finished product, the mixture is stirred, cooled to (20 - 25) C, aged for 3-5 minutes. |
|
Date |
2013-04-08T06:52:56Z
2013-04-08T06:52:56Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 69307, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання крему на основі згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11904; заявл. 10.10.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7352 |
|
Language |
other
|
|