Запис Детальніше

Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром
Повышение биологической ценности сгущенных молочных консервов с сахаром
Іncreasing the biological value of condensed milk canned with sugar
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
 
Subject добова потреба
суточная потребность
daily needs
згущене молоко з цукром
сгущенное молоко с сахаром
condensed milk with sugar
плодово-ягідний сироп
плодово-ягодный сироп
fruit syrup
вітамінно-мінеральний комплекс
витаминно-минеральный комплекс
vitamin and mineral complex
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
 
Description Обґрунтована доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розрахований рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами.
Обоснована целесообразность обогащения сгущенных молочных консервов плодово-ягодным сырьем и витаминно-минеральными комплексами. Рассчитан уровень обеспеченности суточного рациона питания людей разных возрастных категорий в витаминах и минеральных веществах при условии потребления сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными сиропами.
The enrichment of canned condensed milk with fruit and berry raw materials is expediency. As fillers recommended fruit syrups in which vitamins and mineral elements act as biologically active substances causes the increase of food and biological value of finished products condensed. Based on the above integral soon, proved that the concentration of condensed canned milk with vitamins and minerals only at the expense of fruit syrups are insufficient and insignificant. Therefore recommended enrich condensed canned milk with vitamin-mineral complexes. Calculated level of provision of daily diet of people of different age groups for vitamins and minerals under consumption of enriched vitamin-mineral complex condensed canned milk with sugar and fruit syrups.
 
Date 2013-04-08T06:55:20Z
2013-04-08T06:55:20Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Наукові праці НУХТ. – 2012. – №47. – С. 110-116.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7353
 
Language other