Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром
Повышение биологической ценности сгущенных молочных консервов с сахаром Іncreasing the biological value of condensed milk canned with sugar |
|
Creator |
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. Осьмак (Федченко), Т. Г. Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. |
|
Subject |
добова потреба
суточная потребность daily needs згущене молоко з цукром сгущенное молоко с сахаром condensed milk with sugar плодово-ягідний сироп плодово-ягодный сироп fruit syrup вітамінно-мінеральний комплекс витаминно-минеральный комплекс vitamin and mineral complex біологічна цінність биологическая ценность biological value |
|
Description |
Обґрунтована доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розрахований рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. Обоснована целесообразность обогащения сгущенных молочных консервов плодово-ягодным сырьем и витаминно-минеральными комплексами. Рассчитан уровень обеспеченности суточного рациона питания людей разных возрастных категорий в витаминах и минеральных веществах при условии потребления сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными сиропами. The enrichment of canned condensed milk with fruit and berry raw materials is expediency. As fillers recommended fruit syrups in which vitamins and mineral elements act as biologically active substances causes the increase of food and biological value of finished products condensed. Based on the above integral soon, proved that the concentration of condensed canned milk with vitamins and minerals only at the expense of fruit syrups are insufficient and insignificant. Therefore recommended enrich condensed canned milk with vitamin-mineral complexes. Calculated level of provision of daily diet of people of different age groups for vitamins and minerals under consumption of enriched vitamin-mineral complex condensed canned milk with sugar and fruit syrups. |
|
Date |
2013-04-08T06:55:20Z
2013-04-08T06:55:20Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рябоконь, Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Наукові праці НУХТ. – 2012. – №47. – С. 110-116.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7353 |
|
Language |
other
|
|