Запис Детальніше

Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
Адгезивные свойства сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями
Adhesive properties of condensed canned milk with sugar and fruit and berry fillings
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
 
Subject згущене молоко
сгущенное молоко
condensed milk
траєкторія руху
траектория движения
trajectory
міцність адгезії
прочность адгезии
adhesion strength
 
Description Зроблено висновок про доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості, зразки яких мають найкращі показники міцності адгезії. Для раціонального підбору пакувальних матеріалів та технологічного обладнання найкраще впроваджувати у виробництво продукти з низьким показником міцності адгезії, а саме згущені молочні консерви з цукром і наповнювачем смородини.
Сделан вывод о целесообразности использования сгущенного молока с сахаром и сгущенного молока с сахаром и наполнителем шиповника в кондитерской промышленности, образцы которых имеют наилучшие показатели прочности адгезии. Для рационального подбора упаковочных материалов и технологического оборудования лучше внедрять в производство продукты с низким показателем прочности адгезии, а именно сгущенные молочные консервы с сахаром и наполнителем смородины.
Was concluded about the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filled hips in the confectionery industry, examples of which are the best indicators of the strength of adhesion. For a rational selection of packaging materials and process equipment to implement the best products in the production of low adhesion strength, namely condensed canned milk with sugar and currant filling.
 
Date 2013-04-08T07:04:12Z
2013-04-08T07:04:12Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / Н. В. Рябоконь, О. А. Савченко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнар. наук.-техн. конф. - Київ, 2012. - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7356
 
Language other