Запис Детальніше

Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
Исследование влияния тепловой обработки на качество грибов и грибных полуфабрикатов
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
 
Subject харчові продукти, їстівні гриби, вуглеводи, крохмаль
пищевые продукты, съедобные грибы, углеводы, крахмал
food products, edible mushrooms, carbohydrates, starch
 
Description Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів.
Обосновано влияние тепловой обработки на биохимические изменения съедобных грибов. Экспериментально определено оптимальный режим тепловой обработки грибов и грибных полуфабрикатов.
The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
 
Date 2012-03-03T05:00:36Z
2012-03-03T05:00:36Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
 
Language uk_UK