Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
Исследование влияния тепловой обработки на качество грибов и грибных полуфабрикатов |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
харчові продукти, їстівні гриби, вуглеводи, крохмаль
пищевые продукты, съедобные грибы, углеводы, крахмал food products, edible mushrooms, carbohydrates, starch |
|
Description |
Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів.
Обосновано влияние тепловой обработки на биохимические изменения съедобных грибов. Экспериментально определено оптимальный режим тепловой обработки грибов и грибных полуфабрикатов. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated. |
|
Date |
2012-03-03T05:00:36Z
2012-03-03T05:00:36Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
|
|
Language |
uk_UK
|
|