Запис Детальніше

За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 %

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 %
С помощью усовершенствования отечественных зерносушилок энергоемкость их реально уменьшится на 35 – 40 %, а производительность увеличится на 45 – 55 %
With the aid of the improvement of domestic grain dryers their energy content actually will decrease by 35 - 40%, and productivity will increase by 45 - 55%
 
Creator Гапонюк, І. І.
Гапонюк, И. И.
Gaponyuk, I.
Гома, О. А.
Гома, А. А.
Goma, O.
 
Subject зерно
зерно
grain
зерносушарка
шахта
агент сушіння
продуктивність
теплоносії
теплота
вологість
зерносушилка
шахта
агент сушки
производительность
теплоносители
тепло
grain dryer
mine
agent of drying
productivity
heat-transfer agents
heat
 
Description Сушарки більшості зернозаготівельних підприємств є вітчизняного виробництва 30 – 50 річної давнини і є надміру енергоємними. Застосуванням прогресивних способів сушіння можна інтенсифікувати міжфазовий тепловлогоообмін до 55 % та зменшити втратите плоти відпрацьованого агенту сушіння до 35 %. Большинство зерносушилок элеваторов отечественного производства 30 – 50 летней давности. Они слишком энергоемкие. Используя прогрессивные способы сушки можно увеличить их производительность до 55 % и уменьшить потери тепла с отработанным агентом сушки до 35 %. Majorities of the grain dryers of the elevators of domestic manufacture 30- of 50 summer remotenesses. They too energy-consuming. Using progressive methods of drying it is possible to increase their productivity to 55% and to decrease the heat losses with the worked out agent of drying to 35%.
 
Date 2012-06-22T18:33:03Z
2012-06-22T18:33:03Z
2011
 
Identifier Гапонюк, І. І. За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 % / І. І. Гапонюк, О. А. Гома // Зерно і хліб. – 2011. – № 2. – С. 50–52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1772
 
Language uk_UK