За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 %
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 %
С помощью усовершенствования отечественных зерносушилок энергоемкость их реально уменьшится на 35 – 40 %, а производительность увеличится на 45 – 55 % With the aid of the improvement of domestic grain dryers their energy content actually will decrease by 35 - 40%, and productivity will increase by 45 - 55% |
|
Creator |
Гапонюк, І. І.
Гапонюк, И. И. Gaponyuk, I. Гома, О. А. Гома, А. А. Goma, O. |
|
Subject |
зерно
зерно grain зерносушарка шахта агент сушіння продуктивність теплоносії теплота вологість зерносушилка шахта агент сушки производительность теплоносители тепло grain dryer mine agent of drying productivity heat-transfer agents heat |
|
Description |
Сушарки більшості зернозаготівельних підприємств є вітчизняного виробництва 30 – 50 річної давнини і є надміру енергоємними. Застосуванням прогресивних способів сушіння можна інтенсифікувати міжфазовий тепловлогоообмін до 55 % та зменшити втратите плоти відпрацьованого агенту сушіння до 35 %. Большинство зерносушилок элеваторов отечественного производства 30 – 50 летней давности. Они слишком энергоемкие. Используя прогрессивные способы сушки можно увеличить их производительность до 55 % и уменьшить потери тепла с отработанным агентом сушки до 35 %. Majorities of the grain dryers of the elevators of domestic manufacture 30- of 50 summer remotenesses. They too energy-consuming. Using progressive methods of drying it is possible to increase their productivity to 55% and to decrease the heat losses with the worked out agent of drying to 35%.
|
|
Date |
2012-06-22T18:33:03Z
2012-06-22T18:33:03Z 2011 |
|
Identifier |
Гапонюк, І. І. За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 % / І. І. Гапонюк, О. А. Гома // Зерно і хліб. – 2011. – № 2. – С. 50–52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1772 |
|
Language |
uk_UK
|
|