Запис Детальніше

Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок
Отходы переработки эфиромасличных культур – источник расширения ассортимента кормовых добавок
The waste products essential oil crops – a source diversification of fodder additives
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, Е. Ю.
Suprun-Krestova, O.
 
Subject нетрадиційна сировина
нетрадиционное сырьё
non-traditional raw material
фізико-механічні властивості
физико-механические свойства
physical and mechanical properties
відходи ефіроолійних культур
отходы эфиромасличных культур
waste essential oil crops
 
Description Досліджена можливість використання відходів переробки ефіроолійних культур при виробництві кормових добавок.
Відходи переробки шавлії, кропу, м’яти, ісопу та лофанту – цінне джерело поживних речовин. Исследована возможность использования отходов эфиромасличных культур при производстве кормовых добавок. Отходы переработки шалфея, укропа, мяты, иссопа и лофанта – ценный источник питательных веществ. The possibility of using of waste products essential oil crops in the production of fodder additive has been investigated. The waste products salvia, fennel, mints, issope and lofante - a valuable source of nutrients.
 
Date 2013-04-05T13:04:18Z
2013-04-05T13:04:18Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Хлібопродукти-2005 : V міжнар. наук.-практ. конф., 14-16 вересня 2005 р. : тези доповідей. - 2005. – С. 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7348
 
Language other