Запис Детальніше

Удосконалення технології здобного печива з начинкою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Совершенствование технологии сдобного печенья с начинкой
Improvement of technology of rich cookies with a stuffing
 
Creator Залевська, Н. .О
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
 
Subject тісто
фруктова начинка
здобне печиво з начинкою
ко-екструзія
поверхнево- активні речовини
гідрофільні сполуки
емульсія
фруктовая начинка
сдобное печенье с начинкой
ко-экструзия
поверхностно- активные вещества
гидрофильные соединения
эмульсия
тесто
dough
fruit stuffing
rich cookies with a stuffing
co-extrusion
superficially active substances
hydrophilic connections
emulsifying agent
гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова,
, гідротермічне оброблення, обсмажування, сушіння,
харчоконцентрати на основі грибів
грибний напівфабрикат
 
Description Дисертація присвячена підвищенню ефективності комбікормової
продукції за рахунок наукового обґрунтування доцільності застосування
нетрадиційної сировини (анісу, кмину, коріандру, кропу, фенхелю та м’яти) та
удосконаленню технології виробництва комбікормів на основі нетрадиційної
рослинної сировини з лікарськими властивостями. Встановлено органолептичні,
фізико-технологічні та хімічні властивості ефіроолійної сировини. Досліджено
гранулометричний склад неподрібненої сировини та висівок. Визначено
доцільність подрібнення нетрадиційної сировини при використанні зернових
млинів. Проведені пошукові дослідження по використанню електродисоційованих водних розчинів. Досліджено вплив різних факторів на
технологічний процес гранулювання висівок. Визначено особливості сушіння
сирої листової сировини та її перспективність при гранулюванні. Вивчено
протимікробну дію ефіроолійної сировини та мікробіологічні показники висівок
гранульованих. Удосконалено технологію виробництва комбікормів з
використанням ефіроолійної сировини. Розроблено нормативну документацію
на висівки гранульовані збагачені. Розраховано оптимізовані рецепти
комбікормів та їх відповідну ціну.
Диссертация посвящена повышению эффективности комбикормового
продукции за счет научного обоснования целесообразности применения
нетрадиционного сырья (аниса, тмина, кориандра, укропа, фенхеля и мяты) и
совершенствованию технологии производства комбикормов на основе нетрадиционной
растительного сырья с лекарственными свойствами. Установлено органолептические,
физико-технологические и химические свойства эфиромасличного сырья. Исследованы
гранулометрический состав недробленой сырья и отрубей. Определены
целесообразность измельчения нетрадиционного сырья при использовании зерновых
мельниц. Проведены поисковые исследования по использованию електродисоцийованих водных растворов. Исследовано влияние различных факторов на
технологический процесс гранулирования отрубей. Определены особенности сушки
сырой листовой сырья и его перспективность при гранулирования. Изучены
противомикробное действие эфиромасличного сырья и микробиологические показатели отрубей
гранулированных. Усовершенствована технология производства комбикормов с
использованием эфиромасличного сырья. Разработана нормативная документация
на отруби гранулированные обогащенные. Рассчитано оптимизированы рецепты
комбикормов и их соответствующую цену.
The thesis is devoted to improving the efficiency of animal feed
products through the scientific rationale for the use of
alternative raw materials (anise, caraway, coriander, dill, fennel and mint) and
improvement of feed production technology based on alternative
herbal products with medicinal properties. Established organoleptic,
physico-chemical properties of technological and aromatic raw materials. Investigated
size distribution is not broken raw bran. Defined
feasibility of alternative raw materials grinding grain using
mills. Conducted exploratory research on the use elektrodysotsiyovanyh aqueous solutions. The influence of various factors on
granulation process cuts. The features of dry
crude leaf material and its prospects in the granulation. Study
antimicrobial action of aromatic raw materials and microbiological parameters bran
granular. Improved production technology mixed with
use of aromatic materials. A regulatory documentation
on bran pellets enriched. The optimized recipes
feed and the price.
 
Date 2013-04-09T06:55:08Z
2013-04-09T06:55:08Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Залевська, Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7390
 
Language other