Удосконалення технології здобного печива з начинкою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології здобного печива з начинкою
Совершенствование технологии сдобного печенья с начинкой Improvement of technology of rich cookies with a stuffing |
|
Creator |
Залевська, Н. .О
Залевская, Н. А. Zalevska, N. |
|
Subject |
тісто
фруктова начинка здобне печиво з начинкою ко-екструзія поверхнево- активні речовини гідрофільні сполуки емульсія фруктовая начинка сдобное печенье с начинкой ко-экструзия поверхностно- активные вещества гидрофильные соединения эмульсия тесто dough fruit stuffing rich cookies with a stuffing co-extrusion superficially active substances hydrophilic connections emulsifying agent гриби глива звичайна, гриби печериця двоспорова, , гідротермічне оброблення, обсмажування, сушіння, харчоконцентрати на основі грибів грибний напівфабрикат |
|
Description |
Дисертація присвячена підвищенню ефективності комбікормової продукції за рахунок наукового обґрунтування доцільності застосування нетрадиційної сировини (анісу, кмину, коріандру, кропу, фенхелю та м’яти) та удосконаленню технології виробництва комбікормів на основі нетрадиційної рослинної сировини з лікарськими властивостями. Встановлено органолептичні, фізико-технологічні та хімічні властивості ефіроолійної сировини. Досліджено гранулометричний склад неподрібненої сировини та висівок. Визначено доцільність подрібнення нетрадиційної сировини при використанні зернових млинів. Проведені пошукові дослідження по використанню електродисоційованих водних розчинів. Досліджено вплив різних факторів на технологічний процес гранулювання висівок. Визначено особливості сушіння сирої листової сировини та її перспективність при гранулюванні. Вивчено протимікробну дію ефіроолійної сировини та мікробіологічні показники висівок гранульованих. Удосконалено технологію виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини. Розроблено нормативну документацію на висівки гранульовані збагачені. Розраховано оптимізовані рецепти комбікормів та їх відповідну ціну. Диссертация посвящена повышению эффективности комбикормового продукции за счет научного обоснования целесообразности применения нетрадиционного сырья (аниса, тмина, кориандра, укропа, фенхеля и мяты) и совершенствованию технологии производства комбикормов на основе нетрадиционной растительного сырья с лекарственными свойствами. Установлено органолептические, физико-технологические и химические свойства эфиромасличного сырья. Исследованы гранулометрический состав недробленой сырья и отрубей. Определены целесообразность измельчения нетрадиционного сырья при использовании зерновых мельниц. Проведены поисковые исследования по использованию електродисоцийованих водных растворов. Исследовано влияние различных факторов на технологический процесс гранулирования отрубей. Определены особенности сушки сырой листовой сырья и его перспективность при гранулирования. Изучены противомикробное действие эфиромасличного сырья и микробиологические показатели отрубей гранулированных. Усовершенствована технология производства комбикормов с использованием эфиромасличного сырья. Разработана нормативная документация на отруби гранулированные обогащенные. Рассчитано оптимизированы рецепты комбикормов и их соответствующую цену. The thesis is devoted to improving the efficiency of animal feed products through the scientific rationale for the use of alternative raw materials (anise, caraway, coriander, dill, fennel and mint) and improvement of feed production technology based on alternative herbal products with medicinal properties. Established organoleptic, physico-chemical properties of technological and aromatic raw materials. Investigated size distribution is not broken raw bran. Defined feasibility of alternative raw materials grinding grain using mills. Conducted exploratory research on the use elektrodysotsiyovanyh aqueous solutions. The influence of various factors on granulation process cuts. The features of dry crude leaf material and its prospects in the granulation. Study antimicrobial action of aromatic raw materials and microbiological parameters bran granular. Improved production technology mixed with use of aromatic materials. A regulatory documentation on bran pellets enriched. The optimized recipes feed and the price. |
|
Date |
2013-04-09T06:55:08Z
2013-04-09T06:55:08Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Залевська, Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7390 |
|
Language |
other
|
|