Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії
Научное обоснование и разработка рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий, формуемых методом ко-экструзии |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
структурно-механічні властивості
комбіновані кондитерські вироби технологія ко-екструзія формування гідроколоїди поверхнево-активні речовини стабілізаційні комплексні суміші активність води колоїдні процеси коллоидные процессы структурно-механические свойства комбинированные кондитерские изделия технология ко- экструзия формование гидроколлоиды поверхностно-активные вещества стабилизационные комплексные смеси активность воды structural and mechanical properties technology combined confectioner candies co-extrusion forming gidrokoloidi surface active matters stabilizing complex mixtures activity of water colloid processes |
|
Description |
Дисертація присвячена комплексному розв’язанню проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії шляхом розроблення науково обґрунтованих раціональних технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами. Диссертация посвящена комплексному решению проблемы создания нового ассортимента различных групп конкурентоспособных комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-экструзии путем разработки научно обоснованных рациональных технологий сдобного печенья и заварных пряников с начинкой, конфет с комбинированными корпусами. The thesis deals with the solution of the problem of creating new assortment of various competitive groups combined confectionery products, which are formed by co-extrusion through the development of science-based management technologies butter biscuits and custard cakes with fillings, chocolates combined buildings. чинки, конфет с комбинированными корпусами. |
|
Date |
2013-04-09T09:27:25Z
2013-04-09T09:27:25Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Махинько, В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7391 |
|
Language |
other
|
|