Запис Детальніше

Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії
Научное обоснование и разработка рациональных технологий комбинированных кондитерских изделий, формуемых методом ко-экструзии
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject структурно-механічні властивості
комбіновані кондитерські вироби
технологія
ко-екструзія
формування
гідроколоїди
поверхнево-активні речовини
стабілізаційні комплексні суміші
активність води
колоїдні процеси
коллоидные процессы
структурно-механические свойства
комбинированные кондитерские изделия
технология
ко- экструзия
формование
гидроколлоиды
поверхностно-активные вещества
стабилизационные комплексные смеси
активность воды
structural and mechanical properties
technology
combined confectioner candies
co-extrusion
forming
gidrokoloidi
surface active matters
stabilizing complex mixtures
activity of water
colloid processes
 
Description Дисертація присвячена комплексному розв’язанню проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії шляхом розроблення науково обґрунтованих раціональних технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами. Диссертация посвящена комплексному решению проблемы создания нового ассортимента различных групп конкурентоспособных комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-экструзии путем разработки научно обоснованных рациональных технологий сдобного печенья и заварных пряников с начинкой, конфет с комбинированными корпусами. The thesis deals with the solution of the problem of creating new assortment of various competitive groups combined confectionery
products, which are formed by co-extrusion through the development of science-based management technologies butter biscuits and custard cakes with fillings, chocolates combined buildings.
чинки, конфет с комбинированными корпусами.
 
Date 2013-04-09T09:27:25Z
2013-04-09T09:27:25Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Махинько, В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7391
 
Language other