Запис Детальніше

Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі
Актуальность получения термостойкого очищенного сока на Смелянском сахарном заводе
Аctuality of receipt of the heat-resistant cleared juice on Smilanskiy sugar-house
 
Creator Таран, В. В.
Таран, В. В.
Taran, V. V.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Одородько, Н. Й.
Одородько, Н. И.
Odorodko, N.
 
Subject основне вапнування
основная дефекация
basic defecation
карбонізація
дифузійний сік
кольоровість
сатурация
диффузионный сок
цветность
saturation
diffusive juice
coloured
 
Description В ході аналізу одержаних даних було визначено, що вміст редукувальних речовин в клітинному соці впливає на ефект очищення дифузійного соку, вміст в ньому солей кальцію, забарвленість очищеного соку, на роботу випарної установки та продуктового відділення, при сталій витраті вапна в процесі основного вапнування та тривалості процесу.
В ходе анализа полученных данных было определено, что содержимое редукувальних веществ в клеточном соке влияет на эффект очистки диффузионного сока, содержимое в нем солей кальция, окрашенность очищенного сока, на работу испарительной установки и продуктового отделения, при постоянной затрате извести в процессе основного известкования и длительности процесса.
It was certain during the analysis of the obtained data, that content of редукувальних substances in cellular соці influences on the effect of cleaning of diffusive juice, content in him salts of calcium, painted of the cleared juice, to work of the evaporated setting and food separation, at the permanent expense of lime in the process of the basic liming and duration of process.
 
Date 2013-01-24T14:25:56Z
2013-01-24T14:25:56Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Таран, В. В. Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі / В. В. Таран, В. Ю. Виговський, Н. Й. Одородько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2009. - С. 183.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5582
 
Language other