Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі
Актуальность получения термостойкого очищенного сока на Смелянском сахарном заводе Аctuality of receipt of the heat-resistant cleared juice on Smilanskiy sugar-house |
|
Creator |
Таран, В. В.
Таран, В. В. Taran, V. V. Виговський, В. Ю. Выговский, В. Ю. Vigovskij, V. Одородько, Н. Й. Одородько, Н. И. Odorodko, N. |
|
Subject |
основне вапнування
основная дефекация basic defecation карбонізація дифузійний сік кольоровість сатурация диффузионный сок цветность saturation diffusive juice coloured |
|
Description |
В ході аналізу одержаних даних було визначено, що вміст редукувальних речовин в клітинному соці впливає на ефект очищення дифузійного соку, вміст в ньому солей кальцію, забарвленість очищеного соку, на роботу випарної установки та продуктового відділення, при сталій витраті вапна в процесі основного вапнування та тривалості процесу.
В ходе анализа полученных данных было определено, что содержимое редукувальних веществ в клеточном соке влияет на эффект очистки диффузионного сока, содержимое в нем солей кальция, окрашенность очищенного сока, на работу испарительной установки и продуктового отделения, при постоянной затрате извести в процессе основного известкования и длительности процесса. It was certain during the analysis of the obtained data, that content of редукувальних substances in cellular соці influences on the effect of cleaning of diffusive juice, content in him salts of calcium, painted of the cleared juice, to work of the evaporated setting and food separation, at the permanent expense of lime in the process of the basic liming and duration of process. |
|
Date |
2013-01-24T14:25:56Z
2013-01-24T14:25:56Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Таран, В. В. Актуальність одержання термостійкого очищеного соку на Смілянському цукровому заводі /
В. В. Таран, В. Ю. Виговський, Н. Й. Одородько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2009. - С. 183.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5582 |
|
Language |
other
|
|