Запис Детальніше

Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
Использование ультразвука в технологии низкотемпературного разваривания сырья спиртового производства
Using of ultrasound in the technology of low temperature cooking of alcogol raw material
 
Creator Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В.
Karputina, M.
Маринченко, В. О.
Маринченко, В. О.
Marynchenko, V.
Носенко, В. Є.
Носенко, В. Е.
Nosenko, V.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
 
Subject термоферментативна обробка
крохмалевмісна сировина
ультразвук
крохмалесодержее сырье
ультразвук
термоферментативная обработка
starch containing material
ultrasound
thermo and enzyme´s processing
 
Description Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.
Приведены результаты научных исследований проблемы использования ультразвука в технологии спирта з целью интенсификации процесса термоферментативной обработки крохмалесодержащего сырья.
It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given.
 
Date 2013-02-26T15:37:27Z
2013-02-26T15:37:27Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Карпутіна, М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва / М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, З. М. Романова // Наукові праці НУХТ. – 2006. - № 18. - С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593
 
Language other