Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
Использование ультразвука в технологии низкотемпературного разваривания сырья спиртового производства Using of ultrasound in the technology of low temperature cooking of alcogol raw material |
|
Creator |
Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В. Karputina, M. Маринченко, В. О. Маринченко, В. О. Marynchenko, V. Носенко, В. Є. Носенко, В. Е. Nosenko, V. Романова, З. М. Романова, З. Н. Romanova, Z. |
|
Subject |
термоферментативна обробка
крохмалевмісна сировина ультразвук крохмалесодержее сырье ультразвук термоферментативная обработка starch containing material ultrasound thermo and enzyme´s processing |
|
Description |
Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.
Приведены результаты научных исследований проблемы использования ультразвука в технологии спирта з целью интенсификации процесса термоферментативной обработки крохмалесодержащего сырья. It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given. |
|
Date |
2013-02-26T15:37:27Z
2013-02-26T15:37:27Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Карпутіна, М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва / М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, З. М. Романова // Наукові праці НУХТ. – 2006. - № 18. - С. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593 |
|
Language |
other
|
|