Использование метода сферификации в технологиях ресторанной продукции
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование метода сферификации в технологиях ресторанной продукции
Using spherification technique in product technologies at restaurants Використання методу сферіфікації в технологіях ресторанної продукції |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Арпуль, О. В. Арпуль, О. В. Arpul, O. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Ворона, О. П. Ворона, А. П. Vorona, O. |
|
Subject |
сферификация
молекулярная кулинария сферы органолептическая оценка spherification molecular gastronomy spheres organoleptic evaluation сферіфікація молекулярна кулінарія сфери органолептична оцінка |
|
Description |
Рассмотрено сферификацию как перспективный метод молекулярных технологий продукции ресторанного хозяйства, который позволяет предоставлять блюдам необычного внешнего вида с сохранением их пищевой и биологической ценности. Представлены результаты органолептической оценки, анализа пищевой и энергетической ценности блюд, разработанных с использованием метода сферификации. Spherification as a prospective technique of molecular technologies at restaurant products that enables to provide the unusual appearance for dishes with preserving their nutritional and biological values has been analysed. The results of organoleptic evaluation and analysis of nutritional and energy values of dishes that developed with using spherification technique are presented. Розглянуто сферіфікацію як перспективний метод молекулярних технологій продукції ресторанного господарства, який дозволяє надавати стравам незвичайного зовнішнього вигляду із збереженням їх харчової та біологічної цінності. Представлено результати органолептичної оцінки, аналізу харчової та енергетичної цінності страв, розроблених з використанням методу сферіфікації.
|
|
Date |
2013-04-10T09:34:58Z
2013-04-10T09:34:58Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Доценко, В. Ф. Использование метода сферификации в технологиях ресторанной продукции / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Е. М. Усатюк, А. П. Ворона // Научный журнал СПб НИУИТМО [Электронный ресурс]. – Санкт-Петербург: СПб НИУИТМО, 2013. – № 1. – сентябрь. – Режим доступа: http://open-mechanics.com/welcome.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7413 |
|
Language |
other
|
|