Запис Детальніше

Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв
Исследование и подбор натуральных ингридиентов для
Study selection and natural ingredients to making soft drinks
 
Creator Кошова, В. М.
Романова, З. М.
Кошевая, В. Н.
Романова, З. Н.
Koshova, V.
Romanova, Z.
 
Subject екстракт
ароматизатор
соки
дегустаційна оцінка
сік
экстракт
ароматизатор
соки
дегустационная оценка
сок
extract white tea
flavour
tasting estimation
juice
 
Description Досліджені натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини. Исследованы натуральные ароматизаторы, экстракт белого чая, соки и их дозы для производства напитков. Разработаны рецептуры двух новых напитков на основе вышеуказанной сырья. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.
 
Date 2013-04-10T06:52:11Z
2013-04-10T06:52:11Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3 [16]. - С. 63-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7398
 
Language other