Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв
Исследование и подбор натуральных ингридиентов для Study selection and natural ingredients to making soft drinks |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Романова, З. М. Кошевая, В. Н. Романова, З. Н. Koshova, V. Romanova, Z. |
|
Subject |
екстракт
ароматизатор соки дегустаційна оцінка сік экстракт ароматизатор соки дегустационная оценка сок extract white tea flavour tasting estimation juice |
|
Description |
Досліджені натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини. Исследованы натуральные ароматизаторы, экстракт белого чая, соки и их дозы для производства напитков. Разработаны рецептуры двух новых напитков на основе вышеуказанной сырья. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.
|
|
Date |
2013-04-10T06:52:11Z
2013-04-10T06:52:11Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Дослідження і підбір натуральних інгрідієнтів для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3 [16]. - С. 63-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7398 |
|
Language |
other
|
|