Запис Детальніше

Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні
Использование изомеризованного экстракта хмеля в пивоварении
Use of an isomerized hop extract in beer
 
Creator Романова, З. М.
Прибильський, В. Л.
Зубченко, В. С.
Самоловова, А.
Romanova, Z.
Pribylskiy, V.
Zubchenko, V.
Samolovova, A.
Романова, З. Н.
Прибыльский, В. Л.
Зубченко, В. С.
Самоловова, А.
 
Subject хмелепрепарат
величина гіркоти
поліфеноли
ізомеризований екстракт
хмелепрепарат
величина горечи
полифенолы
изомеризованный экстракт
hmelepreparat
the amount of bitterness
polyphenols
isomerized extract
 
Description Використання нової хмелевої сировини у пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів із оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками. Использование нового хмельного сырья в пивоварении позволит получить пиво высокого качества различных сортов с оптимальной специфической горечью, ароматом и вкусом, а также с отличными физико-химическим показателям. Use of new materials hop in brewing beer give you the highest quality of different varieties and optimizing specific bitterness, aroma and taste, as well as with different physicochemical characteristics.Keywords: hmelepreparat, the magnitude of bitterness, polyphenols, isomerized extract.
 
Date 2013-04-10T07:44:23Z
2013-04-10T07:44:23Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Романова, З. М. Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, В. С. Зубченко, А. Самоловова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 24. - С. 29-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7403
 
Language other