Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні
Использование изомеризованного экстракта хмеля в пивоварении Use of an isomerized hop extract in beer |
|
Creator |
Романова, З. М.
Прибильський, В. Л. Зубченко, В. С. Самоловова, А. Romanova, Z. Pribylskiy, V. Zubchenko, V. Samolovova, A. Романова, З. Н. Прибыльский, В. Л. Зубченко, В. С. Самоловова, А. |
|
Subject |
хмелепрепарат
величина гіркоти поліфеноли ізомеризований екстракт хмелепрепарат величина горечи полифенолы изомеризованный экстракт hmelepreparat the amount of bitterness polyphenols isomerized extract |
|
Description |
Використання нової хмелевої сировини у пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів із оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками. Использование нового хмельного сырья в пивоварении позволит получить пиво высокого качества различных сортов с оптимальной специфической горечью, ароматом и вкусом, а также с отличными физико-химическим показателям. Use of new materials hop in brewing beer give you the highest quality of different varieties and optimizing specific bitterness, aroma and taste, as well as with different physicochemical characteristics.Keywords: hmelepreparat, the magnitude of bitterness, polyphenols, isomerized extract.
|
|
Date |
2013-04-10T07:44:23Z
2013-04-10T07:44:23Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Романова, З. М. Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, В. С. Зубченко, А. Самоловова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 24. - С. 29-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7403 |
|
Language |
other
|
|