Запис Детальніше

Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні
Влияние лазерного излучения на ферментативные процессы в пивоварении
Influence of lazer rays on ferment processes in browering
 
Creator Романова, З. М.
Зубченко, В. С.
Романова, З. Н.
Зубченко, В. С.
Romanova, Z.
Zubchenko, V.
 
Subject ферменти
гідроліз
лазерне опромінення
затирання
сусло
ферменты
гидролиз
лазерное облучение
затирание
сусло
ferments
hydrolysis
laser rays
must
rubbing over
 
Description Наведені результати дослідження впливу лазерного опромінювання на активність ферментативних процесів при затиранні зернопродуктів у пивоварінні. Визначений оптимальний час впливу лазерного опромінювання на затори (естрактивні розчини зернопродуктів) для підвищення стабільності пивного сусла і покращення його якості.
Приведенны результаты исследования влияния лазерного облучения на активность ферментативных процессов при затирке зернопродуктов в пивоварении. Определено оптимальное время воздействия лазерного облучения на образцы (естрактивные растворы зернопродуктов) для повышения стабильности пивного сусла и улучшения его качества.
The influence of the constant lazer rays and x-rays on the activity of ferment processes when soluble substances of grain products being converted into the solution while preparing beer has been investigated. Optimum meanings of the given factors and the time of their influence upon the increasing stability and improving the qualitative indices of the beer must have been investigated.
 
Date 2013-04-10T07:56:34Z
2013-04-10T07:56:34Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Романова, З. М. Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні / З. М. Романова, В. С. Зубченко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 20. - С. 57-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7404
 
Language other