Запис Детальніше

Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла
Исследование влияния постоянного магнитного поля на интенсификацию процесса приготовления пивного сусла
Influence constant magnetic field on the intensification of the process of cooking wort
 
Creator Романова, З. М.
Зубченко, В. С.
Карпутіна, М. В.
Романов, М. С.
Романова, З. Н.
Зубченко, В. С.
Карпутина, М. В.
Романов, Н. С.
Romanova, Z.
Zubchenko, V.
Karputina, M.
Romanov, M.
 
Subject магнітне поле
затирання
ферменти
гідроліз
сусло
магнитное поле
затирание
ферменты
гидролиз
сусло
magnetic field
mashing
enzyme
wort
hydrolysis
 
Description Для переведення в розчин екстрактивних компонентів зернової сировини (процес затирання у пивоварінні) використовують ферментисолоду і концентровані ферментні препарати (КФП) [1,2,4]. Однак при всіх перевагах такого поєднання – отримання максимальної кількості ферментів для розчинення зернових заторів, слід відмітити і такий суттєвий недолік, як високу вартість солоду та КФП , що призводить до зростання собівартості кінцевого продукту – пива.
Дана робота присвяченадослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували.
To convert the solution of extractive components of the grain material (mashing process in brewing) using enzymes and concentrated malt enzymes (CFR) [1,2,4]. However, with all the benefits of this combination - a maximum number of enzymes to dissolve grain congestion, it should be noted, and a major drawback is the high cost of malt and CFR, which leads to an increase in the cost of the final product - beer.
 
Publisher Романова, З. М. Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М. В. Карпутіна, М. С. Романов // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 11. - С. 21-22.
 
Date 2013-04-10T08:08:03Z
2013-04-10T08:08:03Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7405
 
Language other