Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла
Исследование влияния постоянного магнитного поля на интенсификацию процесса приготовления пивного сусла Influence constant magnetic field on the intensification of the process of cooking wort |
|
Creator |
Романова, З. М.
Зубченко, В. С. Карпутіна, М. В. Романов, М. С. Романова, З. Н. Зубченко, В. С. Карпутина, М. В. Романов, Н. С. Romanova, Z. Zubchenko, V. Karputina, M. Romanov, M. |
|
Subject |
магнітне поле
затирання ферменти гідроліз сусло магнитное поле затирание ферменты гидролиз сусло magnetic field mashing enzyme wort hydrolysis |
|
Description |
Для переведення в розчин екстрактивних компонентів зернової сировини (процес затирання у пивоварінні) використовують ферментисолоду і концентровані ферментні препарати (КФП) [1,2,4]. Однак при всіх перевагах такого поєднання – отримання максимальної кількості ферментів для розчинення зернових заторів, слід відмітити і такий суттєвий недолік, як високу вартість солоду та КФП , що призводить до зростання собівартості кінцевого продукту – пива. Дана робота присвяченадослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували. To convert the solution of extractive components of the grain material (mashing process in brewing) using enzymes and concentrated malt enzymes (CFR) [1,2,4]. However, with all the benefits of this combination - a maximum number of enzymes to dissolve grain congestion, it should be noted, and a major drawback is the high cost of malt and CFR, which leads to an increase in the cost of the final product - beer. |
|
Publisher |
Романова, З. М. Дослідження впливу постійного магнітного поля на інтенсифікацію процесу приготування пивного сусла / З. М. Романова, В. С. Зубченко, М. В. Карпутіна, М. С. Романов // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 11. - С. 21-22.
|
|
Date |
2013-04-10T08:08:03Z
2013-04-10T08:08:03Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7405
|
|
Language |
other
|
|