Запис Детальніше

Мікроструктура яблучних вичавок до та після сушіння конвективним способом та струмами високої частотою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікроструктура яблучних вичавок до та після сушіння конвективним способом та струмами високої частотою
Микроструктура яблочных выжимок до и после сушки конвективным способом и токами высокой частотой
The microstructure of apple pomace before and after drying method and convective currents of high frequency
 
Creator Куц, Ю. Ю.
Шутюк, В. В.
Куц, Ю. Ю.
Шутюк, В. В.
Kuts, U.
Shutyuk, V.
 
Subject сушіння
яблучні вичавки
мікроструктура
сушка
яблочные выжимки
микроструктура
drying
pomace
microstructure
 
Description Наведено результати сушіння яблучних вичавок сушіння конвективним способом та струмами високої частотою. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на зміну мікроструктури яблучних вичавок.
Приведены результаты сушки яблочных выжимок сушки конвективным способом и токами высокой частотой. Сделан анализ влияния различных способов сушки на изменение микроструктуры яблочных выжимок.
The results of dry apple pomace drying method and convective currents of high frequency. The analysis of the effect of different methods of drying on microstructure change in apple pomace.
 
Date 2013-04-10T09:20:46Z
2013-04-10T09:20:46Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Куц, Ю. Ю. Мікроструктура яблучних вичавок до та після сушіння конвективним способом та струмами високої частотою / Ю. Ю. Куц, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. С. 156-157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7411
 
Language other