Запис Детальніше

Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду
Влияние лазерного облучения на активность ферментов солода
Laser irradiation influence on the enzyme activity of malt
 
Creator Романова, З. М.
Карпутіна, М. В.
Косоголова, Л. О.
Романова, З. Н.
Карпутина, М. В.
Косоголова, Л. А.
Romanova, Z.
Karputina, M.
Kosogolova, L.
 
Subject ferments
hydrolysis
laser rays
must
rubbing over
ферменти
гідроліз
лазерне опромінення
затирання
сусло
ферменты
гидролиз
лазерное облучение
затирки
сусло
 
Description Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували. Метою досліджень було активізування та стабілізація ферментативних процесів, що проходять при затиранні зернопродуктів з подальшим фільтруванням заторів і дослідженням отриманого сусла. Для досягнення активації ферментів солоду проводили оброблення пивних заторів лазерними променями.
Данная работа посвящена исследованиям, направленным на получение высокоэкстрактивного пивного сусла с использованием только солода, как источника ферментов. Экзогенные ферменты в исследованиях не использовали. Целью исследований было активизирование и стабилизация ферментативных процессов, протекающих при затирке зернопродуктов с последующим фильтрованием заторов и исследованием полученного сусла. Для достижения активации ферментов солода производили активацию пивных заторов лазерными лучами.
This work is devoted to research for a beer vysokoekstraktyvnyh congestion using only malt as a source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies. The aim of research was the stabilization and activation of enzymatic processes taking place during mashing grain products, followed by filtration congestion and study the resulting wort. To achieve activation of enzymes malt beer congestion spent processing laser.
 
Date 2013-04-10T08:55:30Z
2013-04-10T08:55:30Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Романова, З. М. Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду / З. М. Романова, М. В. Карпутіна, Л. О. Косогулова // міжнар. наук. практ. конф., 21-22 жовтня 2010. - С. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7409
 
Language other