Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду
Влияние лазерного облучения на активность ферментов солода Laser irradiation influence on the enzyme activity of malt |
|
Creator |
Романова, З. М.
Карпутіна, М. В. Косоголова, Л. О. Романова, З. Н. Карпутина, М. В. Косоголова, Л. А. Romanova, Z. Karputina, M. Kosogolova, L. |
|
Subject |
ferments
hydrolysis laser rays must rubbing over ферменти гідроліз лазерне опромінення затирання сусло ферменты гидролиз лазерное облучение затирки сусло |
|
Description |
Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували. Метою досліджень було активізування та стабілізація ферментативних процесів, що проходять при затиранні зернопродуктів з подальшим фільтруванням заторів і дослідженням отриманого сусла. Для досягнення активації ферментів солоду проводили оброблення пивних заторів лазерними променями. Данная работа посвящена исследованиям, направленным на получение высокоэкстрактивного пивного сусла с использованием только солода, как источника ферментов. Экзогенные ферменты в исследованиях не использовали. Целью исследований было активизирование и стабилизация ферментативных процессов, протекающих при затирке зернопродуктов с последующим фильтрованием заторов и исследованием полученного сусла. Для достижения активации ферментов солода производили активацию пивных заторов лазерными лучами. This work is devoted to research for a beer vysokoekstraktyvnyh congestion using only malt as a source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies. The aim of research was the stabilization and activation of enzymatic processes taking place during mashing grain products, followed by filtration congestion and study the resulting wort. To achieve activation of enzymes malt beer congestion spent processing laser. |
|
Date |
2013-04-10T08:55:30Z
2013-04-10T08:55:30Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Романова, З. М. Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду / З. М. Романова, М. В. Карпутіна, Л. О. Косогулова // міжнар. наук. практ. конф., 21-22 жовтня 2010. - С. 91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7409 |
|
Language |
other
|
|