Запис Детальніше

Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом
Исследование и создание рациональных композиций сахарозаменителей для производства сырцовых пряников с низким гликемическим индексом
Sweeteners compositions in the low glycemic index gingerbread: development and investigations
 
Creator Полумбрик, М. О.
Полумбрик, М. О.
Polumbryk, M.
 
Subject сирцеві пряники
глікемічний індекс
прості вуглеводи
числа гідратації
ретроградація крохмалю
адгезія
тісто
сырцовые пряники
гликемический индекс
простые углеводы
числа гидратации
ретроградация крахмала
адгезия
тесто
pastry
gingerbread
glycemic index
carbohydrates
hydration number
starch retrogradation
adhesion
 
Description Робота присвячена дослідженню і створенню раціональних композицій
цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним
індексом для профілактики захворювань, пов¢язаних з порушеннями
ендокринної системи.
Запропоновано метод визначення гідратних чисел моно- та дисахаридів у
водних розчинах, який грунтується на використанні ЕПР спектроскопії і
нітроксильного радикала в якості спінової мітки. Работа посвящена исследованию и созданию рациональных композиций
сахарозаменителей для производства сырцовых пряников с низким гликемическим
индексом для профилактики заболеваний, пов ¢ связанных с нарушениями
эндокринной системы.
Предложен метод определения гидратных чисел моно-и дисахаридов в
водных растворах, основанный на использовании ЭПР спектроскопии и
нитроксильного радикала в качестве спиновой метки.
The work is devoted to research and the creation of rational compositions
sweeteners for the production of mud cakes with low glycemic
index for disease prevention, fl ¢ connected with violations
endocrine system.
The method for determining the hydrate numbers of mono-and disaccharides in
aqueous solutions, which is based on the use of EPR spectroscopy and
nitroxyl radicals as spin labels.
 
Date 2013-04-10T09:34:11Z
2013-04-10T09:34:11Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Полумбрик, М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2008. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7412
 
Language other