Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом
Исследование и создание рациональных композиций сахарозаменителей для производства сырцовых пряников с низким гликемическим индексом Sweeteners compositions in the low glycemic index gingerbread: development and investigations |
|
Creator |
Полумбрик, М. О.
Полумбрик, М. О. Polumbryk, M. |
|
Subject |
сирцеві пряники
глікемічний індекс прості вуглеводи числа гідратації ретроградація крохмалю адгезія тісто сырцовые пряники гликемический индекс простые углеводы числа гидратации ретроградация крахмала адгезия тесто pastry gingerbread glycemic index carbohydrates hydration number starch retrogradation adhesion |
|
Description |
Робота присвячена дослідженню і створенню раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом для профілактики захворювань, пов¢язаних з порушеннями ендокринної системи. Запропоновано метод визначення гідратних чисел моно- та дисахаридів у водних розчинах, який грунтується на використанні ЕПР спектроскопії і нітроксильного радикала в якості спінової мітки. Работа посвящена исследованию и созданию рациональных композиций сахарозаменителей для производства сырцовых пряников с низким гликемическим индексом для профилактики заболеваний, пов ¢ связанных с нарушениями эндокринной системы. Предложен метод определения гидратных чисел моно-и дисахаридов в водных растворах, основанный на использовании ЭПР спектроскопии и нитроксильного радикала в качестве спиновой метки. The work is devoted to research and the creation of rational compositions sweeteners for the production of mud cakes with low glycemic index for disease prevention, fl ¢ connected with violations endocrine system. The method for determining the hydrate numbers of mono-and disaccharides in aqueous solutions, which is based on the use of EPR spectroscopy and nitroxyl radicals as spin labels. |
|
Date |
2013-04-10T09:34:11Z
2013-04-10T09:34:11Z 2008 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Полумбрик, М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2008. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7412 |
|
Language |
other
|
|