Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів
Усовершенствование технологии хлеба из муки с пониженными хлебопекарными свойствами путем использования улучшителей A development of bread technology made from a low baking properties flour by usaging improvers |
|
Creator |
Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И. Savchuk, N. |
|
Subject |
ретроградація крохмалю
ферментні препарати нового покоління сульфгідрильні групи дисульфідні зв’язки білкові речовини окислення показники якості процес черствіння ретроградация крахмала ферментные препараты нового поколения сульфгидрильные группы дисульфидные связи белковые вещества окисления показатели качества процесс черствения retrohradatsiya starch proteins oxidation quality process cherstvenie enzymatic new generation |
|
Description |
Дисертація присвячена розробленню композиції порошкоподібних хлібопекарських поліпшувачів на основі ферментних препаратів, удосконаленню технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, подовженню термінів зберігання хліба. Диссертация посвящена разработке композиции порошкообразных хлебопекарных улучшителей на основе ферментных препаратов, совершенствованию технологии хлеба из муки с пониженными хлебопекарными свойствами, продлению сроков хранения хлеба. The thesis is devoted to development of powdery composition bread improvers based enzymes, improvement Technology bread flour with reduced baking properties lengthening the shelf life of bread. |
|
Date |
2013-04-10T10:08:07Z
2013-04-10T10:08:07Z 2002 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Савчук Н. І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2002. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7420 |
|
Language |
other
|
|