Запис Детальніше

Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів
Усовершенствование технологии хлеба из муки с пониженными хлебопекарными свойствами путем использования улучшителей
A development of bread technology made from a low baking properties flour by usaging improvers
 
Creator Савчук, Н. І.
Савчук, Н. И.
Savchuk, N.
 
Subject ретроградація крохмалю
ферментні препарати нового покоління
сульфгідрильні групи
дисульфідні зв’язки
білкові речовини
окислення
показники якості
процес черствіння
ретроградация крахмала
ферментные препараты нового поколения
сульфгидрильные группы
дисульфидные связи
белковые вещества
окисления
показатели качества
процесс черствения
retrohradatsiya starch
proteins
oxidation
quality
process cherstvenie
enzymatic new generation
 
Description Дисертація присвячена розробленню композиції порошкоподібних
хлібопекарських поліпшувачів на основі ферментних препаратів, удосконаленню
технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями,
подовженню термінів зберігання хліба. Диссертация посвящена разработке композиции порошкообразных
хлебопекарных улучшителей на основе ферментных препаратов, совершенствованию
технологии хлеба из муки с пониженными хлебопекарными свойствами,
продлению сроков хранения хлеба. The thesis is devoted to development of powdery composition
bread improvers based enzymes, improvement
Technology bread flour with reduced baking properties
lengthening the shelf life of bread.
 
Date 2013-04-10T10:08:07Z
2013-04-10T10:08:07Z
2002
 
Type Other
 
Identifier Савчук Н. І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2002. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7420
 
Language other