Запис Детальніше

Досвід застосування препарату Сомазина в комплексному лікуванні хворих у гострому періоді інфаркту головного мозку

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Досвід застосування препарату Сомазина в комплексному лікуванні хворих у гострому періоді інфаркту головного мозку
 
Creator Коленко, Оксана Іванівна
Коленко, Оксана Ивановна
Kolenko, Oksana Ivanivna
Личко, Володимир Станіславович
Личко, Владимир Станиславович
Lychko, Volodymyr Stanislavovych
Монастирський, В.О.
Животовський, Р.В.
 
Subject лікарські препарати
лекарственные препараты
medications
головний мозок
головной мозг
cerebrum
 
Description Нами відмічено позитивний об'єктивний та суб'єктивний ефекти від проведеного курсу медикаментозного лікування препаратом Сомазин. Доведено значний регрес неврологічного дефіциту у хворих в гострому періоді ІМ під дією цитиколіну порівняно зі стандартним лікуванням.
Таким чином наш досвід застосування препарату Сомазину демонструє його ефективність у лікуванні хворих на ІМ. Механізм дії, фармакодинамічні та фармакокінетичні властивості препарату дозволяють застосовувати його у складі комбінованої терапії на всіх етапах лікування хворих з ішемічним інсультом.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-04-06T11:55:26Z
2011-04-06T11:55:26Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Досвід застосування препарату Сомазина в комплексному лікуванні хворих у гострому періоді інфаркту головного мозку [Текст] / В.С. Личко, Р. В. Животовський, В.О. Монастирський, О.І. Коленко // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008р. — Суми : СумДУ, 2008. — С.81.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5209
 
Language uk