Запис Детальніше

Морфологічні та морфометричні зміни в епіфізарному хрящі довгих трубчатих кісток скелета в умовах техногенних мікроелементозів

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морфологічні та морфометричні зміни в епіфізарному хрящі довгих трубчатих кісток скелета в умовах техногенних мікроелементозів
 
Creator Сікора, Віталій Зіновійович
Сикора, Виталий Зиновьевич
Sikora, Vitalii Zinoviiovych
Романюк, Костянтин Анатолійович
Романюк, Константин Анатольевич
Romaniuk, Kostiantyn Anatoliiovych
 
Subject скелет
скелет
skeleton
 
Description Актуальність. Забруднення довкілля викидами промислових підприємств є досить актуальними для сьогодення, тому питання техногенних мікроелементозів у зв’язку із цим потребують детального вивчення реакції окремих органів та тканин.
Мета: вивчити морфологічні та мофометричні зміни в епіфізарному хрящі довгих трубчастих кісток скелета в умовах впливу на організм техногенних мікроелементозів.
 
Date 2011-04-07T07:25:00Z
2011-04-07T07:25:00Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Романюк, К.А. Морфологічні та морфометричні зміни в епіфізарному хрящі довгих трубчатих кісток скелета в умовах техногенних мікроелементозів [Текст] / К.А. Романюк, В.З. Сікора // Сучасні досягнення внутрішньої медицини. Сучасні досягнення в хірургії. Сучасні досягнення теоретичної та практичної медицини : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів присвячених Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 24-25 квітня 2008р. — Суми : СумДУ, 2008. — С.97.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5331
 
Language uk