Запис Детальніше

TESTING AS A KIND OF CONTROL WHEN TEACHING ENGLISH

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title TESTING AS A KIND OF CONTROL WHEN TEACHING ENGLISH
ТЕСТИРОВАНИЕ КАК ВИД КОНТРОЛЯ ПРИ ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ
ТЕСТУВАННЯ ЯК ВИД КОНТРОЛЮ ПІД ЧАС НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ
 
Creator Харламова, Т.І.; Національний авіаційний університет
 
Subject assessment system; testing; validity
UDС 371.26(045)
валидность; система оценивания знаний; тестирование
УДК 371.26(045)
валідність; система оцінювання знань; тестування
УДК 371.26 (045)
 
Description  The article focuses on functions and methods of testing the students’ competence in compliance with English for specific purposes. A guide for assessing learning outcomes at different levels and helping to identify the objects and forms of assessment is provided in the article. The principle advantages of students' knowledge testing are given in the article. The necessity for developing of the language tests variety is formulated.
 Рассмотрены функции и методы тестирования знаний студентов по английскому языку для профессиональных целей. Предложены рекомендации по оцениванию результатов обучения на разных уровнях. Описаны объекты и формы контроля. Показаны основные преимущества тестирования знаний студентов. Обоснована необходимость совершенствования существующих в педагогической практике различных языковых тестов.
 Розглянуто основні переваги та недоліки тестування знань студентів. Обґрунтовано необхідність удосконалення існуючих у педагогічній практиці різних мовних тестів.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2012-10-19
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/2371
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 52, № 3 (2012); 164-169
Вестник Национального авиационного университета; Том 52, № 3 (2012); 164-169
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 52, № 3 (2012); 164-169
 
Language ru
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).