Запис Детальніше

Вплив температури води на процес замочування вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури води на процес замочування вівса
Влияние температуры воды на процесс замачивания овса
Effect of water temperature on the process of soaking oats
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject овес
сорт
плівчастий
голозерний
зерно вода
температура
замочування
процес
овес
сорт
пленочный
голозёрный
зерно вода
температура
замачивание
процесс
oats
variety
filmy
bare-grained
grain
water temperature
soaking process
 
Description Досліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.
Исследовано влияние температуры воды на продолжительность замачивания различных сортов овса к влажности, необходимой для их проращивания. Установлено, что голозерный овес нужно замачивать на 2...4 часа менее пленочного.
The effect of water temperature on the duration of soaking of different varieties of oats to the moisture necessary for their germination. Found that bare-grained oats to soak for 2 ... 4 an hour less than filmy.
 
Date 2012-10-05T13:26:27Z
2012-10-05T13:26:27Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Вплив температури води на процес замочування вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : Международной научно-практической конференции, 28.06.2012 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3257
 
Language other