Вплив температури води на процес замочування вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури води на процес замочування вівса
Влияние температуры воды на процесс замачивания овса Effect of water temperature on the process of soaking oats |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. |
|
Subject |
овес
сорт плівчастий голозерний зерно вода температура замочування процес овес сорт пленочный голозёрный зерно вода температура замачивание процесс oats variety filmy bare-grained grain water temperature soaking process |
|
Description |
Досліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.
Исследовано влияние температуры воды на продолжительность замачивания различных сортов овса к влажности, необходимой для их проращивания. Установлено, что голозерный овес нужно замачивать на 2...4 часа менее пленочного. The effect of water temperature on the duration of soaking of different varieties of oats to the moisture necessary for their germination. Found that bare-grained oats to soak for 2 ... 4 an hour less than filmy. |
|
Date |
2012-10-05T13:26:27Z
2012-10-05T13:26:27Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Вплив температури води на процес замочування вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : Международной научно-практической конференции, 28.06.2012 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3257 |
|
Language |
other
|
|