Запис Детальніше

Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду
Усовершенствование технологии приготовления темного пшеничного солода
Improvement of technology for preparation of dark wheat malt
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Коршунов, О. В.
Коршунов, А. В.
Korshunov, O.
 
Subject процес
процесс
process
пшениця
сорт
зерно
вода
температура
ферментація
пшеница
ферментация
wheat
variety
grain
water
temperature
fermentation
 
Description Досліджено вплив температури та тривалості процесу ферментації на основні фізико-хімічні показники солоду, отриманого з різних сортів пшениці. Встановлено, що яра пшениця краще підходить для виробництва темного пшеничного солоду ніж озима.
Исследовано влияние температуры и продолжительности процесса ферментации на основные физико-химические показатели солода, полученного из различных сортов пшеницы. Установлено, что яровая пшеница лучше подходит для производства темного пшеничного солода чем озимая.
The effect of temperature and duration of fermentation on basic physical and chemical properties of malt, obtained from different varieties of wheat. Found that spring wheat is better suited for the production of dark wheat malt than winter.
 
Date 2012-11-16T14:13:45Z
2012-11-16T14:13:45Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кошова, В. М. Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду / В. М. Кошова, О. В. Коршунов // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : материалы международной научно-практической конференции. – Вроцлав, 2012. - С. 62-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
 
Language other