Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду
Усовершенствование технологии приготовления темного пшеничного солода Improvement of technology for preparation of dark wheat malt |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Коршунов, О. В. Коршунов, А. В. Korshunov, O. |
|
Subject |
процес
процесс process пшениця сорт зерно вода температура ферментація пшеница ферментация wheat variety grain water temperature fermentation |
|
Description |
Досліджено вплив температури та тривалості процесу ферментації на основні фізико-хімічні показники солоду, отриманого з різних сортів пшениці. Встановлено, що яра пшениця краще підходить для виробництва темного пшеничного солоду ніж озима.
Исследовано влияние температуры и продолжительности процесса ферментации на основные физико-химические показатели солода, полученного из различных сортов пшеницы. Установлено, что яровая пшеница лучше подходит для производства темного пшеничного солода чем озимая. The effect of temperature and duration of fermentation on basic physical and chemical properties of malt, obtained from different varieties of wheat. Found that spring wheat is better suited for the production of dark wheat malt than winter. |
|
Date |
2012-11-16T14:13:45Z
2012-11-16T14:13:45Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова, В. М. Удосконалення технології приготування темного пшеничного солоду / В. М. Кошова, О. В. Коршунов // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : материалы международной научно-практической конференции. – Вроцлав, 2012. - С. 62-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722 |
|
Language |
other
|
|