Запис Детальніше

Амінокислотний склад солодів злакових культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний склад солодів злакових культур
Аминокислотный состав солодов злаковых культур
Amino acid composition of cereal malt
 
Creator Безсмертна, Л. О.
Ємельянова, Н. О.
Мукоїд, Р. М.
Матиящук, А. М.
Безсмертная, Л. А.
Емельянова, Н. А.
Мукоид, Р. Н.
Матиящук, А. Н.
Bezsmertna, L.
Yemelyanova, N.
Mukoid, R.
Matiyaschuk, A.
 
Subject біологічна цінність
склад
солод
зерно
білки
амінокислоти
биологическая ценность
состав
солод
зерно
белки
аминокислоты
biological value
composition
malt
grain
proteins
amino acid
 
Description Для приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий.

Для приготовления оздоровительных пищевых продуктов с добавками проращенных злаков определяли аминокислотный состав этих злаков. Было исследовано, что в составе проращенных злаков есть все незаменимые аминокислоты. Наибольшее содержание аминокислот имеет пшеничный, наименьший – кукурузный солод, а у ячменного и овсяного этот показатель почти одинаков.

For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same.
 
Date 2013-04-04T12:09:43Z
2013-04-04T12:09:43Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Амінокислотний склад солодів злакових культур / Л. О. Безсмертна, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, А. М. Матиящук // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ΙΙ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2012. – Ч. 1 – С. 320-321.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7279
 
Language other