Амінокислотний склад солодів злакових культур
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Амінокислотний склад солодів злакових культур
Аминокислотный состав солодов злаковых культур Amino acid composition of cereal malt |
|
Creator |
Безсмертна, Л. О.
Ємельянова, Н. О. Мукоїд, Р. М. Матиящук, А. М. Безсмертная, Л. А. Емельянова, Н. А. Мукоид, Р. Н. Матиящук, А. Н. Bezsmertna, L. Yemelyanova, N. Mukoid, R. Matiyaschuk, A. |
|
Subject |
біологічна цінність
склад солод зерно білки амінокислоти биологическая ценность состав солод зерно белки аминокислоты biological value composition malt grain proteins amino acid |
|
Description |
Для приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий. Для приготовления оздоровительных пищевых продуктов с добавками проращенных злаков определяли аминокислотный состав этих злаков. Было исследовано, что в составе проращенных злаков есть все незаменимые аминокислоты. Наибольшее содержание аминокислот имеет пшеничный, наименьший – кукурузный солод, а у ячменного и овсяного этот показатель почти одинаков. For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same. |
|
Date |
2013-04-04T12:09:43Z
2013-04-04T12:09:43Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Амінокислотний склад солодів злакових культур / Л. О. Безсмертна, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, А. М. Матиящук // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : ΙΙ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2012. – Ч. 1 – С. 320-321.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7279 |
|
Language |
other
|
|