Запис Детальніше

Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості
Пути использования топинамбура в консервной промышленности
Uses artichoke in canning
 
Creator Миронець, Н. В.
Тесленко, А. М.
Бессараб, О. С.
Бандуренко, Г. М.
Миронец, Н. В.
Тесленко, А. М.
Бессараб, А. С.
Бандуренко, Г. М.
Myronets, N.
Teslenko, A.
Bessarab, O.
Bandurenko, G.
 
Subject консервування
промисловість
топінамбур
консервирование
промышленность
топинамбур
canning
industry
artichoke
 
Description Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.
Показано большое технологическую ценность клубней топинамбура учитывая его высокое содержание фруктозы. Проведен анализ промышленных продуктов питания на основе топинамбура и рассмотрены новые направления его использования в консервной промышленности.
Displaying great technological value artichoke tubers due to its high content of fructose. Analysis of industrial food from artichoke and discussed new directions for its use in the canning industry.
 
Date 2013-04-11T06:42:07Z
2013-04-11T06:42:07Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості / Н. В. Миронець, А. М. Тесленко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Ч. 2. - С. 137-138.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7422
 
Language other