Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості
Пути использования топинамбура в консервной промышленности Uses artichoke in canning |
|
Creator |
Миронець, Н. В.
Тесленко, А. М. Бессараб, О. С. Бандуренко, Г. М. Миронец, Н. В. Тесленко, А. М. Бессараб, А. С. Бандуренко, Г. М. Myronets, N. Teslenko, A. Bessarab, O. Bandurenko, G. |
|
Subject |
консервування
промисловість топінамбур консервирование промышленность топинамбур canning industry artichoke |
|
Description |
Показано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості. Показано большое технологическую ценность клубней топинамбура учитывая его высокое содержание фруктозы. Проведен анализ промышленных продуктов питания на основе топинамбура и рассмотрены новые направления его использования в консервной промышленности. Displaying great technological value artichoke tubers due to its high content of fructose. Analysis of industrial food from artichoke and discussed new directions for its use in the canning industry. |
|
Date |
2013-04-11T06:42:07Z
2013-04-11T06:42:07Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості / Н. В. Миронець, А. М. Тесленко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Ч. 2. - С. 137-138.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7422 |
|
Language |
other
|
|