Запис Детальніше

Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом
Диетические продукты из топинамбура, полученные биохимическим способом
Dietary foods artichoke obtained biochemical method
 
Creator Бавровська, Т. В.
Лесечко, О. А.
Бессараб, О. С.
Бандуренко, Г. М.
Бавровская, Т. В.
Лесечко, Е. А.
Бессараб, А. С.
Бандуренко, Г. М.
Bavrovska, T.
Lesechko, O.
Bessarab, O.
Bandurenko, G.
 
Subject консервування
соління
промисловість
топінамбур
консервирование
соленья
промышленность
топинамбур
canning
pickles
industry
artichoke
 
Description Зроблено аналіз сучасного стану ринку продуктів харчування консервованих біохімічним способом. Запропоновано технологія соленого топінамбура для розширення асортименту дієтичних продуктів.
Сделан анализ современного состояния рынка продуктов питания консервированных биохимическим способом. Предложено технология соленого топинамбура для расширения ассортимента диетических продуктов.
The analysis of the current state of food canned biochemical means. A technology salted artichoke to expand the range of health food.
 
Date 2013-04-11T10:14:53Z
2013-04-11T10:14:53Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Бавровська, Т. В. Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом / Т. В. Бавровська, О. А. Лесечко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Част.2. - С. 139-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7437
 
Language other