Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом
Диетические продукты из топинамбура, полученные биохимическим способом Dietary foods artichoke obtained biochemical method |
|
Creator |
Бавровська, Т. В.
Лесечко, О. А. Бессараб, О. С. Бандуренко, Г. М. Бавровская, Т. В. Лесечко, Е. А. Бессараб, А. С. Бандуренко, Г. М. Bavrovska, T. Lesechko, O. Bessarab, O. Bandurenko, G. |
|
Subject |
консервування
соління промисловість топінамбур консервирование соленья промышленность топинамбур canning pickles industry artichoke |
|
Description |
Зроблено аналіз сучасного стану ринку продуктів харчування консервованих біохімічним способом. Запропоновано технологія соленого топінамбура для розширення асортименту дієтичних продуктів. Сделан анализ современного состояния рынка продуктов питания консервированных биохимическим способом. Предложено технология соленого топинамбура для расширения ассортимента диетических продуктов. The analysis of the current state of food canned biochemical means. A technology salted artichoke to expand the range of health food. |
|
Date |
2013-04-11T10:14:53Z
2013-04-11T10:14:53Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бавровська, Т. В. Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом / Т. В. Бавровська, О. А. Лесечко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К.: НУХТ.– 2012. - Част.2. - С. 139-140.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7437 |
|
Language |
other
|
|