Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива
Фруктоза как натуральный сахарозаменитель в производстве мороженого Fructose is a natural sweetener in the manufacture of ice cream |
|
Creator |
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream замінник цукру заменитель сахара sweetener фруктоза фруктоза fructose |
|
Description |
Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою. Обосновано перспективность производства пищевых продуктов с сахарозаменителями. Представленный рецептурный состав мороженого с натуральным сахарозаменителем фруктозой. Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose. |
|
Date |
2013-04-11T06:51:42Z
2013-04-11T06:51:42Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Федченко, Т. Г. Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко // Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 травня - 1 червня 2005 р.. - Біла Церква, 2005. – С. 68-69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7423 |
|
Language |
other
|
|