Запис Детальніше

Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива
Фруктоза как натуральный сахарозаменитель в производстве мороженого
Fructose is a natural sweetener in the manufacture of ice cream
 
Creator Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
фруктоза
фруктоза
fructose
 
Description Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено рецептурний склад морозива з натуральним цукрозамінником фруктозою.
Обосновано перспективность производства пищевых продуктов с сахарозаменителями. Представленный рецептурный состав мороженого с натуральным сахарозаменителем фруктозой.
Proved promising food production of sweeteners. An prescription composition of ice cream with a natural sweetener fructose.
 
Date 2013-04-11T06:51:42Z
2013-04-11T06:51:42Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Федченко, Т. Г. Фруктоза як натуральний цукрозамінник у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко // Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 травня - 1 червня 2005 р.. - Біла Церква, 2005. – С. 68-69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7423
 
Language other