Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
Мороженое комбинированное с усовершенствованным углеводным составом Ice cream combined with improved carbohydrate composition |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Федченко, Т. Г. Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream замінник цукру заменитель сахара sweeteners глюкозно-фруктозний сироп глюкозно-фруктозные сироп glucose-fructose syrup |
|
Description |
Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Обосновано перспективность производства пищевых продуктов с сахарозаменителями. Приведено влияние массовой доли глюкозно-фруктозного сиропа на качественные показатели мороженого. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators. |
|
Date |
2013-04-11T07:16:18Z
2013-04-11T07:16:18Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конф., 27-28 листопада 2007 р. - Київ, 2007. – С. 157-158.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425 |
|
Language |
other
|
|