Запис Детальніше

Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
Мороженое комбинированное с усовершенствованным углеводным составом
Ice cream combined with improved carbohydrate composition
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweeteners
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозные сироп
glucose-fructose syrup
 
Description Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива.
Обосновано перспективность производства пищевых продуктов с сахарозаменителями. Приведено влияние массовой доли глюкозно-фруктозного сиропа на качественные показатели мороженого.
Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
 
Date 2013-04-11T07:16:18Z
2013-04-11T07:16:18Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Скорченко, Т. А. Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конф., 27-28 листопада 2007 р. - Київ, 2007. – С. 157-158.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7425
 
Language other