Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів
Анализ факторов, формирующих качество сухих молочных продуктов Analysis of factors that shape the quality of dried milk products |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Щербак, Т. С. Щербак, Т. С. Shcherbak, T. |
|
Subject |
сухі молочні консерви
сухие молочные консервы dry canned milk якість качество quality антиокислювачі антиокислители antioxidants пакування упаковки packaging мембранні методи мембранные методы membrane methods |
|
Description |
Проведений аналіз технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів, представлені характеристики харчових добавок, які підвищують термін придатності до споживання та описані перспективні напрямки у підвищенні якості сухих молочних консервів. Проведенный анализ технологических процессов производства сухих молочных продуктов, представлены характеристики пищевых добавок, которые повышают срок годности и описаны перспективные направления в повышении качества сухих молочных консервов. The analysis of technological processes of production of dry dairy products, presented the characteristics of food additives that enhance shelf life and describe promising directions in improving the quality of dried milk cans. |
|
Date |
2013-04-11T07:25:00Z
2013-04-11T07:25:00Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів / Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка. – 2010. – № 10. – С. 28-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7427 |
|
Language |
other
|
|