Запис Детальніше

Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів
Анализ факторов, формирующих качество сухих молочных продуктов
Analysis of factors that shape the quality of dried milk products
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Щербак, Т. С.
Щербак, Т. С.
Shcherbak, T.
 
Subject сухі молочні консерви
сухие молочные консервы
dry canned milk
якість
качество
quality
антиокислювачі
антиокислители
antioxidants
пакування
упаковки
packaging
мембранні методи
мембранные методы
membrane methods
 
Description Проведений аналіз технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів, представлені характеристики харчових добавок, які підвищують термін придатності до споживання та описані перспективні напрямки у підвищенні якості сухих молочних консервів.
Проведенный анализ технологических процессов производства сухих молочных продуктов, представлены характеристики пищевых добавок, которые повышают срок годности и описаны перспективные направления в повышении качества сухих молочных консервов.
The analysis of technological processes of production of dry dairy products, presented the characteristics of food additives that enhance shelf life and describe promising directions in improving the quality of dried milk cans.
 
Date 2013-04-11T07:25:00Z
2013-04-11T07:25:00Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів / Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка. – 2010. – № 10. – С. 28-31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7427
 
Language other