Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем
Усовершенствование технологии кефирного напитка обогащенного пищевым волокном и наполнителем Improving technology kefir drink fortified food fiber and filler |
|
Creator |
Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В. Kravtsova, O. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. |
|
Subject |
кефірний напій
кефирный напиток kefir drink харчове волокно пищевое волокно fibroham фіброгам фиброгам fibroham йошта йошта yoshta |
|
Description |
Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою. Приведены основные технологические этапы производства кефирного напитка обогащенного пищевым волокном фиброгам и наполнителем из плодов йошты за усовершенствованной технологиею. Рассмотрено влияние наполнителя из плодов йошты на органолептические и физико-химические свойства кефирного напитка. The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink. |
|
Date |
2013-04-11T07:26:36Z
2013-04-11T07:26:36Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кравцова, О. В. Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 33. – С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7428 |
|
Language |
other
|
|