Запис Детальніше

Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем
Усовершенствование технологии кефирного напитка обогащенного пищевым волокном и наполнителем
Improving technology kefir drink fortified food fiber and filler
 
Creator Кравцова, О. В.
Кравцова, Е. В.
Kravtsova, O.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
 
Subject кефірний напій
кефирный напиток
kefir drink
харчове волокно
пищевое волокно
fibroham
фіброгам
фиброгам
fibroham
йошта
йошта
yoshta
 
Description Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою збагаченого харчовим волокном фіброгам та наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою.
Приведены основные технологические этапы производства кефирного напитка обогащенного пищевым волокном фиброгам и наполнителем из плодов йошты за усовершенствованной технологиею. Рассмотрено влияние наполнителя из плодов йошты на органолептические и физико-химические свойства кефирного напитка.
The basic technological stages of kefir drink fortified food and fiber fibroham filled with fruit yoshty by advanced technology. The effect of filler from fruits yoshty the organoleptic and physico-chemical properties of kefir drink.
 
Date 2013-04-11T07:26:36Z
2013-04-11T07:26:36Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кравцова, О. В. Удосконалення технології кефірного напою збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 33. – С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7428
 
Language other