Запис Детальніше

Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками
Исследование влияния температуры пастеризации смеси на углеводный состав мороженого с сахарозаменителями
The influence of temperature pasteurization mixture on carbohydrate composition of ice cream with sweeteners
 
Creator Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Касьянова, Н. О.
Касьянова, Н. А.
Kasyanova, N.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
фруктоза
фруктоза
fructose
хроматограф
хроматограф
chromatograph
 
Description Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів.
Приведена методика определения углеводного состава мороженого с помощью жидкостной хроматографии. Определены углеводный состав мороженого с сахарозаменителями до и после пастеризации смесей. Установлено влияние режимов пастеризации на степень разрушения моносахара.
The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.
 
Date 2013-04-11T07:31:48Z
2013-04-11T07:31:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. – 2012. – С. 227-231.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7430
 
Language other