Харчові волокна в технології діабетичних видів морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Харчові волокна в технології діабетичних видів морозива
Пищевые волокна в технологии диабетических видов мороженого Dietary fiber technology diabetic types of ice cream |
|
Creator |
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Федченко, Т. Г. Федченко, Т. Г. Fedchenko, T. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream замінник цукру заменитель сахара sweetener харчове волокно пищевое волокно food fiber фіброгам фиброгам fibroham |
|
Description |
Обгрунтовано перспективність використання харчових волокон у виробництві морозива з цукрозамінниками. Наведена технологічна схема виробництва морозива з фруктозою і фіброгамом. Обосновано перспективность использования пищевых волокон в производстве мороженого с сахарозаменителями. Приведенная технологическая схема производства мороженого с фруктозой и фиброгамом. Grounded perspectives of dietary fiber in the manufacture of ice cream with sweeteners. The above flowsheet of ice cream with fructose and fibrohamom. |
|
Date |
2013-04-11T07:33:20Z
2013-04-11T07:33:20Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скорченко, Т. А. Пищевые волокна в технологии диабетических видов мороженого / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Продукты и ингредиенты. – №3. – 2007. – С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7431 |
|
Language |
other
|
|