Запис Детальніше

Харчові волокна в технології діабетичних видів морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчові волокна в технології діабетичних видів морозива
Пищевые волокна в технологии диабетических видов мороженого
Dietary fiber technology diabetic types of ice cream
 
Creator Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Федченко, Т. Г.
Федченко, Т. Г.
Fedchenko, T.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
харчове волокно
пищевое волокно
food fiber
фіброгам
фиброгам
fibroham
 
Description Обгрунтовано перспективність використання харчових волокон у виробництві морозива з цукрозамінниками. Наведена технологічна схема виробництва морозива з фруктозою і фіброгамом.
Обосновано перспективность использования пищевых волокон в производстве мороженого с сахарозаменителями. Приведенная технологическая схема производства мороженого с фруктозой и фиброгамом.
Grounded perspectives of dietary fiber in the manufacture of ice cream with sweeteners. The above flowsheet of ice cream with fructose and fibrohamom.
 
Date 2013-04-11T07:33:20Z
2013-04-11T07:33:20Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Скорченко, Т. А. Пищевые волокна в технологии диабетических видов мороженого / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Продукты и ингредиенты. – №3. – 2007. – С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7431
 
Language other