Запис Детальніше

Як сироп змінює колір згущеного молока

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Як сироп змінює колір згущеного молока
Как сироп меняет цвет сгущенного молока
How to change the color of the syrup condensed milk
 
Creator Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
 
Subject молоко згущене варене (термічно оброблене)
молоко сгущенное вареное (термически обработанное)
boiled condensed milk (heat treated)
глюкозно-фруктозні сиропи
глюкозно-фруктозные сиропы
glucose-fructose syrup
вуглеводи
углеводы
carbohydrates
меланоїдиноутворення
меланоидинообразование
melanoidins
кольоровість
цветность
color
 
Description Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на процес меланоїдиноутворення у молоці згущеному вареному. Наведені дані, щодо зміни забарвлення дослідних зразків за різних температур у процесі зберігання.
Исследовано влияние глюкозно-фруктозных сиропов на процесс меланоидинообразование в молоке сгущенном вареном. Приведенные данные, по изменению окраски опытных образцов при различных температурах в процессе хранения.
On this article presents the results of the study the influence of glucose-fructose syrups on the process of melanoidins in the boiled condensed milk. The evidence about changes of color boiled condensed milk prototypes at different temperatures during storage are present.
 
Date 2013-04-11T10:20:42Z
2013-04-11T10:20:42Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шпачук, Л. В. Як сироп змінює колір згущеного молока / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – №3. – С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7439
 
Language other